MSI RTX 4060 Ti Gaming X 8 GB ekran kartı BIOS sürümü farklı

Merhaba, MSI RTX 4060 Ti Gaming X 8 GB modelini kullanıyorum. GPU-Z'den BIOS sürümüne bakıp internetten arattığımda onaylanmamış bir BIOS sürümü olduğunu fark ettim. Attığım 2. Link olması gereken sürüm sanırım. Neden böyle olduğu hakkında bir fikri olan var mı?

Screenshot_6.png

Son düzenleme:
Ekran kartını sıfır mı aldın 2. el mi?

Sıfır aldım 2 ay anca oluyor.
Eğer güvenilir bir satıcıdan sıfır aldıysan BIOS sürümü çok da önemli değil eğer ekstrem işler yapmayacaksan.

Eğer güvenilir bir satıcıdan sıfır aldıysan BIOS sürümü çok da önemli değil eğer ekstrem işler yapmayacaksan.
Tekramarket'ten almıştım, MSI'ın sitesinde de tavsiye edilen güvenilir satıcı. Çalışmasında bir sıkıntı yok merak ettim sadece neden farkı sürüm diye. Ekstra bir işlem mi görmüş oluyor yani?

Tekramarket'ten almıştım, MSI'ın sitesinde de tavsiye edilen güvenilir satıcı. Çalışmasında bir sıkıntı yok merak ettim sadece neden farkı sürüm diye. Ekstra bir işlem mi görmüş oluyor yani?
Tekramarket birçok markanın yetkili satıcısı olarak görünüyor, bir sorun yok yani.
Ekran kartlarının seri numarasına göre bile BIOS sürümü farklılığı olabiliyor, çok da kafaya takılacak bir sorun değil son kullanıcı için.

Tekramarket birçok markanın yetkili satıcısı olarak görünüyor, bir sorun yok yani.
Ekran kartlarının seri numarasına göre bile BIOS sürümü farklılığı olabiliyor, çok da kafaya takılacak bir sorun değil son kullanıcı için.
Anladım hocam teşekkür ederim, sadece neden onaylanmayan bir sürüm var diye merak etmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı