MSI RTX 4060 Ti Gaming X Slim 16g vs Galax RTX 4070 Super 1-Click OC

Kesinlikle RTX 4070 Super al. 1080P´de R5 7600, 4070 Super´i besleyebilir. Ancak 7900XT´yi besleyemez.

5070 için 25kdan başlayacağı yazıyor NVIDIA'nın sitesinde fakat ben pek inanmıyorum 30-35 bandında olur.

Galax'ın giriş modelleri 31K bandından başlayacak. (Kendim hesap ettim)

Uzun vade için 5070'i beklemesi daha mantikli olur bence. Bu bitcede 7900XT ve 4070 Super arasindan tercihim her sekilde 7900XT olur benim gelecek içinde. Kas gücüyle bile akici sekilde oynatir DLSS gibi bir teknolojisi olmadan. FSR vs cidden kotu bana gorede.
Bu işin sonu gelmez bekleye bekleye nereye kadar? O zaman 10 sene için 6000 serisi beklesin? An yaşanmalı.

Evet çoğu tier listte bu kartı en başa koyuyorlar ben de gördüm, fiyatı da gayet uygun bu seviye için fakat Radeon ile driver sorunları vs. yaşayan çok kişi var forumlarda, o yüzden listemden çıkarmıştım.

7000 serisinde herhangi bir sorun yok kronik olarak. NVIDIA dada driver cokmesi yasayan AMD kadar olmasa da var sans isi birazda. Sorunsuz bu kartlar. 6000 serisi ile cogu sorunun onune gecildi 7000 serisinde bir sorun yok.

Evet çoğu tier listte bu kartı en başa koyuyorlar ben de gördüm, fiyatı da gayet uygun bu seviye için fakat Radeon ile driver sorunları vs. yaşayan çok kişi var forumlarda, o yüzden listemden çıkarmıştım.
Hocam inanın bilmiyorum biraz kumar. 7000 serisinin kas gücü inanılmaz başarılı. Ama sorunlar çözüldü deniyor. Driver sorunları ne kadar doğru bilemem.

Orta-üst seviye kart seçiminde Nvidia her zaman başı çeker. Kullanın ya da kullanmayın daha iyi kare oluşturma, daha iyi RT, daha stabil performans, micro stuttering'ten uzak oyun deneyimi, daha iyi codec desteği. Ayrıca 7000 serisi iyi satmadı ki bunu ben değil veriler söylüyor. 6000 serisi tabii ki madencilik furyasının etkisiyle satış rakamlarında bir fırsat yakaladı ama pazar payı yukarıda saydığım sebeplerden ötürü hala Nvidia'da. He bütçe düşüktür o zaman başka olur ki zaten 4060 Ti'ın yüzüne falan bakılmaz.

O zaman şimdilik şu şekilde;

O zaman şimdilik şu şekilde;

7800 XT alınacaksa, iki fanlı tercih edip kalan parayla işlemciye yatırım yapın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı