- Makaleler
- 11
Silikon kalitesi yüksek olunca OC gibi işlerin önü daha çok açık oluyor ve satmak istiyorsa daha rahat satar hocam.Katılıyorum, iki model arasında 3 fps bile anca oynar yada oynamaz
Silikon kalitesi yüksek olunca OC gibi işlerin önü daha çok açık oluyor ve satmak istiyorsa daha rahat satar hocam.Katılıyorum, iki model arasında 3 fps bile anca oynar yada oynamaz
Silikon kalitesi filan hikaye MSI Trio cart curt 5060 Ti yerine giriş seviye 5070 her türlü daha mantıklı ve 2.elde rahat ve yüksek fiyatta satılabilir ileride. Mesh kasa ve yeterli kasa içi fan ve havalandırma ile çok rahat soğutulur, sıcaklık problemi de yaşanmaz.Silikon kalitesi yüksek olunca OC gibi işlerin önü daha çok açık oluyor ve satmak istiyorsa daha rahat satar hocam.
Silikon kalitesi filan hikaye MSÜ Trio cart curt 5060 Ti yerine giriş seviye 5070 her türlü daha mantıklı ve 2.elde rahat ve yüksek fiyatta satılabilir ileride. Mesh kasa ve yeterli kasa içi fan ve havalandırma ile çok rahat soğutulur, sıcaklık problemi de yaşanmaz.
Zaten hocam ben alınır falan demedim yanlış anlamayın sadece OC yapımında yüksek segment modellerin önü daha açık oluyor yoksa bana kalsa ben direkt 5070 alırdım/derdim.Silikon kalitesi filan hikaye MSI Trio cart curt 5060 Ti yerine giriş seviye 5070 her türlü daha mantıklı ve 2.elde rahat ve yüksek fiyatta satılabilir ileride. Mesh kasa ve yeterli kasa içi fan ve havalandırma ile çok rahat soğutulur, sıcaklık problemi de yaşanmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.