MSI RTX2070 Super Gaming X vs Gigabyte RTX2070 Super Windforce OC

O zaman aradaki farkı 300 liraya indireyim 😀

Bende RGB ve sogutması için Gaming X alacaktım ama 600TL fark var sadece 2 şey için 600TL degermi diye düşünüyorum.
Dostum +2 yıla kadar fazladan MSI tarafından da garanti alabiliyorsun. Ürününü kaydedersen direkt MSI tarafından hizmet alma gibi bir durumun da var. Bana sorarsan soğutma farkından dolayı yine değer.

Bi mesajı niye attınız ki, şahsen ve benim deneyimim diye belirttim zaten :) ama servis point ile iyi deneyimi olan varsa dinlemek isterim. Ben genel olarak şikayet gördüm MSI servisi ile.
Servis point, sadece MSI servisi değil, aynı zamanda Asus, gigabyte, thermaltake, tunçmatik gibi markalarında ürünlerine servis veriyor. Servis kalitesi üzerinden marka değerlendirmesi yaparsanız, Asus veya diğer markaları kullandığınızda markadan memnun kalırsınız, ama servisinden memnun olmadığınızı söyleyip çelişkiye düşersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı