MSI RX 460 ile Sapphire RX 460 farkı

Sinan05

Kilopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
Finans
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz üzere aynı model iki kart fakat MSI marka 100 lira civarı daha ucuz, acaba tek fanlı olduğu için mi? Üstelik MSI 1230 MHz, Sapphire 1175 MHz. MSI daha avantajlı gözüküyor tek fan dışında. Yani bu MHz olayı FPS'ye ne kadar etki eder bilmiyorum. Sizce hangisini seçmek daha mantıklı? MSI çok cazip geldi.

Instasize_1029214319.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@BERWAR Ben daha önce belirttiğinizi görmedim eğer belirttiğiniz konu varsa gösterin oradan yararlaniyim. Ayrıca mini kasalar için derken ben normal kasamda kullanmam sakınca yaratır mı ve tek fan diye fazla ısınır mı? Kısacası 100 TL az verip tek fan almaya değer mi? @ProfTech tek fan olması bu kadar fiyat farkı yapar mı bilmiyorum.

Karta zarar verecek kadar ısınmaz. OC yapmayı düşünüyorsan diğer modeller kadar OC imkanı sunmaz. RX 460 nasıldır diye buna benzer konular açtın diye hatırlıyorum. Kendi kasanda da kullanabilirsin.

@BERWAR Hayır öyle bir konu açmadım sadece i3 toplama sistem konusu açmıştım. Ben OC yapmayacağım normal şekilde kullanacağım. Kasayı 10 gün sonra toplamayı düşünüyorum ondan bu iki kart arasında kalmıştım ısınma sorunu olursa pişman olurum. Bu Mhz hızı fark yapar mı FPS olarak falan.

@Sinan05 Giriş seviyesi bir kart olduğundan dolayı tek fan yeterlidir. Zaten OC edilmiş olarak geliyor sana bunu mühendisler bir araya gelerek yapıyorlar ayrıca garantisi var. Evet kasana takabilirsin sıkıntı yaratmaz. Ayrıca evet tek fanlı olması görüldüğü üzere düşürüyor maliyeti.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı