MSI Rx 470 Armor vs Gaming X

Verebileceğim tek cevap hangisi ucuzsa onu alın olacaktır. Çünkü performans farkı yok neticede aynı chipset var.

Birisinin soğutması diğerinden bir tık iyi olabilir. Diğerinin frekans hızı bir tık az olabilir. Performansa etki etmez bunlar. İçinize hangisi sindiyse onu alın.

Özelden mesaj tabiki de atabilirsiniz.

Atamıyorum, sanırım kapalı burada.

Steamden ya da başka bir yerden konuşma şansımız var mı?

Steamden ya da başka bir yerden konuşma şansımız var mı?

Steam, Face gibi şeyler yok bende

Kullandığım tek ağ İnci Sözlük. Üye olabilirsiniz isterseniz.

Bütçe kaygısı olan kullanıcılar genel olarak en ucuz markanın en ucuz modeli hangisiyse ona yönelmeli. En iyi OC'li en pahalı XYZ GPU'su, en ucuz XYZ GPU'sundan en fazla %3-4 daha fazla performans sunuyor.

Attığınız linkte kartın overclocklu olduğu yazmıyor. Yazıyorsa da ben görmedim. Linkte yazanlar ( altta açıklama kısmında ) afterburner programını kullanarak overclock edebileceğiniz ve specifications kısmında afterburner O.C. yazan kısmındaki y ( yes ) işareti. Bu işaret de kartın overcloklu olduğunu değil afterburner programı kullanarak overclock yapılabilme desteğinin olduğunu gösterir. Ayrıca bu kartı almayı ben de düşünüyorum; ilk fırsatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…