XIGMATEK ARES 1701 600W USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Heryerde 2 adet fan var yazıyor ama fan yok sadece egzoz fan var. Yan kapakta 2 tane yer var ama ekran kartı anca sığıyor içine birde fan takma yerine denk geliyor o yüzden takamıyorum.
Ön panel tamamen kapalı ve 3 yıldır termal macun yenilenmemiş ekran kartı ile yaz aylarında bu sıcaklık normal. Ekran kartının termal macununu yenileyin. Ayrıca undervolt yaparak sıcaklığı düşürebilirsiniz.
Aynı sorunu dün yaşadım RX 470 var bende de 3 yıldır hiç macun değişmemiştim. 90 dereceyi gördü bilgisayarciya götürdüm ekran kartı işlemci macunu değişti iç temizlik yapıldı düştü sıcaklık.
Macun değiştirdim PUBG'de filan artık 70-75 derece fps sabitliyorum zaten 60-65 geziyor. Değerler normal sanırım. Kasanın yan kapağına 12cm fan takmayı düşünüyorum önerdiğiniz ucuz bir fan var mı?
Evet değerler normal fps bende 80 e sabitli. Yaz ayların da yaz sıcagı kasa içini çok etkiler bunun tek çözümü yazın kasanın bi kapağını açmak bu şekil de ısı düşer ama kapak acık olcagı için tozlanma biraz hızlı olur macun değişimi sonrası çok ısınma olursa kasanın kapağını aç bi tarafın.
Kasada egzoz fan sadece 1 tane var 8cm sanırım. Yan kapaklara 12cmlik 2 tane fan takmayı düşünüyorum sıcak havayı atmada problem yaşar mıyım tek egzoz fan ile?
TX 12cm Classic Kırmızı Kasa Fanı Sisteminizi Etkili Biçimde Soğutmanın En Kolay Yolu TX 12cm Fan'dan Geçiyor! Kasanızı Sessizce Serinletmenin Yeni Çözümü TX Silent FAN ! Bileşenlerinizin performansını yükseltirken aynı zamanda kasanızı ateş kırmızısı ile bezeyecek yeni nesil fanınız 12cm...