MSI RX 470 Isınma Sorunu

keyna50

Hectopat
Daha fazla  

Ekran kartı oyunlarda 90 dereceyi görüyor(PUBG, Rust) ayarları düşürüp FPS sabitleğerek oynayabiliyorum sadece fanları %100 çalıştırsamda ısı 75-80'den aşağı düşmüyor. Ekran kartını alalı 3 yıl oldu macun değiştirmedim hiç.

Kasam bu:

Heryerde 2 adet fan var yazıyor ama fan yok sadece egzoz fan var. Yan kapakta 2 tane yer var ama ekran kartı anca sığıyor içine birde fan takma yerine denk geliyor o yüzden takamıyorum.

Rust oynamıştım, MSI Afterburner +90 derceyi görmüş.

Ekran_Aasdasdl_nt_s_.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu dün yaşadım RX 470 var bende de 3 yıldır hiç macun değişmemiştim. 90 dereceyi gördü bilgisayarciya götürdüm ekran kartı işlemci macunu değişti iç temizlik yapıldı düştü sıcaklık.

Macun değiştirdim PUBG'de filan artık 70-75 derece fps sabitliyorum zaten 60-65 geziyor. Değerler normal sanırım. Kasanın yan kapağına 12cm fan takmayı düşünüyorum önerdiğiniz ucuz bir fan var mı?

Evet değerler normal fps bende 80 e sabitli. Yaz ayların da yaz sıcagı kasa içini çok etkiler bunun tek çözümü yazın kasanın bi kapağını açmak bu şekil de ısı düşer ama kapak acık olcagı için tozlanma biraz hızlı olur macun değişimi sonrası çok ısınma olursa kasanın kapağını aç bi tarafın.

Kasada egzoz fan sadece 1 tane var 8cm sanırım. Yan kapaklara 12cmlik 2 tane fan takmayı düşünüyorum sıcak havayı atmada problem yaşar mıyım tek egzoz fan ile?

Almayı düşündüğüm fan:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı