MSI RX 470 Vs ASUS RX 470

Hangisi daha performanslı?

• MSI RX 470

Oy: 37 68,5%
  • ASUS RX 470

Oy: 17 31,5%

• Oy verenlerin toplamı
    54
Bende mecburiyetten bekliyorum :D. Burs alıyorum. Burs parasıyla alacağım. Anam babamda biraz yardım edecek. Güzel bir sistem toplayacağım. Okul açıldıktan sonra alacağım ilk bursla bir vx2257-mhd 1ms Free Sync monitör alacağım. Böyle planlarım var. Bir terslik olmazsa yakın zamanda sistem toplanır diye umut ediyorum.

Ben de Msi hastasıydım. Sapphire sevmezdim.:D Rx 480'i beklemekten bıkıp Rx 470 almaya karar verince backplate olmadığından Msi'dan üzülerek vazgeçmek zorunda kaldım. Sonra Sapphire'e bakınca aslında güzel bir tasarımı olduğunu fark ettim. Msi'ın karmaşık tasarımından daha sade ve daha kaliteli duruyor.
Bende asusun görünüşü çok hoşuma gitti sadece Msi ile Arasında kaldım yani msi yerine Asusu alırsam pişman olur muyum ?

Biraz alakasız olacak ama bütün büyük pazarlarda Amerika & Avrupa Msi modeli 209 $ Sapphire modeli 229 $

Şunuda şuraya bırakıyım bir göz at

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kasan pencereli mi?
evet. Tam adını veriyim kasanın zalman z3 plus :)

Biraz alakasız olacak ama bütün büyük pazarlarda Amerika & Avrupa Msi modeli 209 $ Sapphire modeli 229 $

Şunuda şuraya bırakıyım bir göz at

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

dostum bakıyorum ama anlamıyorum adamın demek istediğini sadece görünüşlerini net anlayabiliyorum. :(

Gönlün ne istiyorsa onu al bence.
Dostum ben asus ya da msi almak istiyordum. Gönlüm asusun yanındaydı sonra biraz araştırma yaptım asusun msi ye göre daha çok ısındığını öğrendim daha doğrusu şu bilgilere bakarak öyle bir fikir düşündüm.
AMD Radeon RX 470 4GB Review: Frequency, Temperature & Noise

Üstad backplate ne işe yarıyor tam olarak? Ben de Asus MSI ve Sapphire arasında kaldım. MSI'ın da yazılımsal desteği beni mest ediyor anakartım MSI H170 Gaming M3 ve kasam pencereli. Bana da bi yardımcı olun bu üç markadan hangisini almalıyım artıları nelerdir eksileri nelerdir hardware software bi yardımcı olun gözünüzü seveyim.
Hocam ekran kartının arka kısmını göreceksiniz kasaya takınca. Bence önüne aldanıp onu almayın. Arkası çok çirkin duruyor.

Üstad backplate ne işe yarıyor tam olarak? Ben de Asus MSI ve Sapphire arasında kaldım. MSI'ın da yazılımsal desteği beni mest ediyor anakartım MSI H170 Gaming M3 ve kasam pencereli. Bana da bi yardımcı olun bu üç markadan hangisini almalıyım artıları nelerdir eksileri nelerdir hardware software bi yardımcı olun gözünüzü seveyim.
Backplate soğutmaya yardımcı olur, kartın bütünlüğünü sağlar, en güzeli de görsellik sağlar. Backplatesiz kartlar kasada çok çirkin duruyor. Tabi kasayı toplarım bir daha bakmam diyorsanız çok da gerek yok. Sapphire tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı