MSI RX 480 BIOS Update Sonrası Test

Hocam o değilde O.C denediniz mi? En fazla hangi frekansta stabil?

@Erkan Şahin Hocam O.C yapabiliyor musunuz artık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncesindede yapiyordum zaten biraz voltaj artirimi ile şuan bu biosu uzun süreli test etmediğim icin o/c işine girmedim.

Sorunsuz display port 144Hz'de görüntü alıyorum. 1393 MHz'de sabit oc modda sıcaklık 60 dereceye yaklaşıyor, geçmiyor. Endişe edilecek durum yok gibi ...

Öncesindede yapiyordum zaten biraz voltaj artirimi ile şuan bu biosu uzun süreli test etmediğim icin o/c işine girmedim.

Voltaj'ı ben hiç artırmıyorum. Voltaj kartın çıkamadığı frekansa çıkmanı mı sağlıyor?

Denedim voltaj arttırmadan GPU frekansını 1400 MHz e çıkardım. Ayrıca bellek hızını da 2100MHz de stabil bir şekilde kullanıyorum daha da üstünü denemedim henüz.

Hatirlatmaniz icin teşekkür ederim ancak kartin kodlari farkli vs vs gibi bir durumlar var ise farklilik gostermesi olmaz mı? Veya da uymama gibi durum? Demek istedigim şey telefonlardaki imei numarası gibi?
Hocam bildiğim kadarı ile her ne kadar kartın BIOS unu değiştirseniz bile aygıt kimliğinde herhangi bir değişim söz konusu olmuyor. Mesela yine aynı şekilde üretim tarihinde de bir değişim söz konusu değil.

Güncel driverini kurman yeterli düzeliyor ama bende normal Microsoft görüntü bağdaştırıcısı yazıyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…