MSI RX 480 BIOS Update Sonrası Test

Benim kartım MSI RX 480 Gaming X 4 GB. Aynı modelin 580 8 GB'lık BIOS'unu yüklersem GB farkı sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kartım msi rx480 gaming x 4gb. Aynı modlein 580 8gb lık biosunu yüklersem gb farkı sıkıntı çıkarır mı?
Problem çıkma olasılığı var. Ben olsam kesinlikle göze almazdım.

Ben işlemi yaptım, performans testi vs. yapmadım henüz zaten kıyaslama yapacak veri de yok açıkçası elimde. MSI Gaming App, ekran kartı modelini RX 480 Gaming X yerine RX 580 Gaming X olarak görüyor şu anda.

Hocam siz beni tamamen yanlış anladınız. Ben Rx580 piyasaya dahi çıkmadan önceki bir sürücüyü Rx580 e kurmayı denedim tahmin edileceği üzere uyum sağlamadı zira Rx580 e sürücü desteği Crimson 17.4.3 ile birlikte geldi daha önceki sürücülerde Rx500 serisi desteklenmiyor doğal olarak. Bunun custom BIOS ile alakası yok yani.

Orası belli olmaz buna benzer Skylake K olmayan işlemcilere uygun Bios güncellemesiyle overclock yapılabiliyordu. İntel bir sıkıştırdı anakart üreticileri mecburen yeni Bios çıkardı millette güncellik adına yüklemek zorunda kaldı. Aynısı AMD sürücüleri içinde olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı