MSI RX 480 BIOS Update Sonrası Test

RX480 update yaparak RX580 profilinde kullanmada ne gibi sıkıntı olur ? Mesela normaline göre daha fazla ısındığını duymuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX480 update yaparak RX580 profilin'de kullanma da ne gibi sıkıntı olur ? Mesela normaline göre daha fazla ısındığını duymuştum.
580'in bütün özelliklerini alıyorsun işte. Yani o modelin 580'i ne ise sende de o oluyor. Tabi bu soğutmana göre değişir.

Voltaj'ı ben hiç artırmıyorum. Voltaj kartın çıkamadığı frekansa çıkmanı mı sağlıyor?
Evet standart olarak RX 480 1175v üzerine çıkmıyor ancak RX 480 air bios var 1.4v kadar müsade ediyor. Asusun kendi programı ile ozaman 1285v de 1435mhz hıza ulaşmıştım ancak onuda uzun süreli test etmemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX480 update yaparak RX580 profilin'de kullanma da ne gibi sıkıntı olur ? Mesela normaline göre daha fazla ısındığını duymuştum.
Kartın sağlam güçlü bir soğutması var ise ısınma derdin olmuyor zaten.
Benim kart oyunlarda 60-64 derece arasında geziniyor iken 580 BIOS unu attıktan sonra yük altında genellikle 60 derecenin altında seyrettiğini söyleyebilirim.

Sürücüyü tekrardan kurdum ama halen daha Beta olarak gözüküyor.

Sürücüyü tekrardan kurdum ama halen daha Beta olarak gözüküyor.
İndirdiğiniz sürücü paketinin boyutu nedir acaba ? Ayrıca DDU ile uninstall edip kurulumu gerçekleştirdiniz mi?

İndirdiğiniz sürücü paketinin boyutu nedir acaba ? Ayrıca DDU ile uninstall edip kurulumu gerçekleştirdiniz mi?
Orijinal 570'lerde de aynı tamam sıkıntı yok sanırım. 514 MB hocam bu arada. Siz de VSR çalışıyor mu bir dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…