MSI RX 480 kapanma

OSSİE

Hectopat
Daha fazla  
Valoranta Key kazanmıştım. İndirip actığımda oyunu oynarken sorun yok fakat ESC basdığımda ekran kartım kendini kapatıp fanlar cok hızlı dönmeye başlıyor. Daha önceden WattMan hatası gibi bir şey olduğun sandım fakat ne yaptıysam bir fayda olmadı. Sıçaklık ile alakalı oldugunu düşünmüyorum. Sıcaklık 65 70 arası geziniyor. CS GO ve diğer oyunlarda bu sorun olmaz iken bu oyunda böyle bir sorun ile karşılaştım. Cözüm ile alakalı cevaplarınız bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'a Key kazanmıştım. İndirip actığımda oyunu oynarken sorun yok fakat ESC basdığımda ekran kartım kendini kapatıp fanlar cok hızlı dönmeye başlıyor. Daha önceden WattMan hatası gibi bir şey olduğun sandım fakat ne yaptıysam bir fayda olmadı. Sıçaklık ile alakalı oldugunu düşünmüyorum. Sıcaklık 65 70 arası geziniyor. CS GO ve diğer oyunlarda bu sorun olmaz iken bu oyunda böyle bir sorun ile karşılaştım. Cözüm ile alakalı cevaplarınız bekliyorum.

Aynı problemi alıyorum. MSI RX 480 8 GB modeli var. Her şeyi en düşük ayarlara çektiğim zaman düzeliyor fakat bu sefer de FPS düşmesiları oluyor. Sağa, sola döndüğüm anda FPS 150 küsürlerden 80 hatta 50 civarına düşüyor. Çözüm bulabildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı