MSI RX 570 4 GB ve R5 1600 AF sistem toplama

Bütçe
1100 tl

LEXTREA

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta görüldüğü gibi R5 1600 AF işlemci ve RX550 4 GB ekran kartı almayı düşünüyorum.
  • Anakart- B450M S2H.
  • İşlemci- R5 1600 AF.
  • Ekran kartı- RX 570 4 GB ya da RX 550 2 GB.
  • 2 tane 8 GB RAM.
Sizlere sorum şu ekran kartı olarak bu ikisi çok farkı var mı ya da 2. el fiyatından RX570 4 GB yerine başka bir ekran kartı önerebilir misiniz? Çünkü bütçem yeterli gelmezse RX550 2 GB alacağım. RX550 beni idare edebilir mi yüksek ayarlarda oyun oynamam ve sistemi kastıracak oyunlar da oynamam.
Bu sistem beni ne kadar götürür. Darboğaz söz konusu olur mu?
Ekran kartı için ayırabileceğim en fazla bütçeyi belirtiyorum.
500W+80 PSU da mevcut elimde.

Ekran kartını RX560 yap işlemciyide R5 3500X mis gibi sistem olur.

Bu sistemden vazgeçtim.
1- 2. el RX 580 4 GB.
2- ASUS H410M-F anakart.
3- 256 GB SSD.
4- 8 GB 2400MHz RAM.
5- i3 10100F işlemci.
Bu sistemi almayı düşünüyorum 4700TL civarında yanında promosyon hediyeler de var. Bence bu sistem beni bayağı bir götürür tek sıkıntısı ileride bir yükseltme yapmak istediğimde anakartı falan da değiştirmem gerekecek.
Ama yukarıda yazdığım sistemden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Sizce nasıl?

Bu sistemden vazgeçtim.
1- 2. el RX 580 4 GB.
2- ASUS H410M-F anakart.
3- 256 GB SSD.
4- 8 GB 2400MHz RAM.
5- i3 10100F işlemci.
Bu sistemi almayı düşünüyorum 4700TL civarında yanında promosyon hediyeler de var. Bence bu sistem beni bayağı bir götürür tek sıkıntısı ileride bir yükseltme yapmak istediğimde anakartı falan da değiştirmem gerekecek.
Ama yukarıda yazdığım sistemden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Sizce nasıl?

2.ele bende PC alırken baktım güzel de bir sistem buldum fakat 2.ele güvenemiyorum fakat sistem gayet güzel uzun süre götürür şimdiden hayırlı olsun.

2.ele bende PC alırken baktım güzel de bir sistem buldum fakat 2.ele güvenemiyorum fakat sistem gayet güzel uzun süre götürür şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim umarım sen de güzel bir sistem toplayabilirsin. Bu ikinci el elektronik işi tamamen şans işi riskleri göze alıp girmek lazım kazan kazan durumu var. en güvenlisi bilgisayarcılar diye düşünüyorum ben en azından adamın yeri yurdu belli .

Teşekkür ederim umarım sen de güzel bir sistem toplayabilirsin. Bu ikinci el elektronik işi tamamen şans işi riskleri göze alıp girmek lazım kazan kazan durumu var. En güvenlisi bilgisayarcılar diye düşünüyorum ben en azından adamın yeri yurdu belli.

Vallahi hocam pazartesi Teknobiyotik'ten R5 3500X + RX560 şeklinde sistemimi sipariş ettim ama hala ses seda yok kurulumuna bile başlanmamış...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı