Gametech redline kasa ile kullanılsa ısınır mı? Arkadaşım 700 TL'ye ikinci elden almak istiyor ve ısınıp ısınmadığını merak etti.
Hep yalanlıyorlar kullanmayanlar hiç ısınmıyor. Kasamın önü arkası açık yanlar kapalı ve csgo da 55-60 gta 5 te 65 dereceleri görüyorum. Bir tek sea of thieves te 73 dereceyi gördüm. Gördüğüm en yüksek 73 derece hep yalanlıyorlar rx 570 i aynı model var msi rx 570 armor armor serisine ısınıyorlar deseler de onlara bakmayın ısınmıyor. Önü arkası açık kasada ısınmıyor ama 700tl ye ucuz koymuşlar mining falan yapılmış olabilir dikkatli olun.Gametech Redline kasa ile kullanılsa ısınır mı? Arkadaşım 700 TL'ye ikinci elden almak istiyor ve ısınıp ısınmadığını merak etti.
Ben de MSI ısınıyor diye almadım bu konuda çokça yazı var forumlarda. Gigabyte modelini bulabilirseniz onu almanızı öneririm fanları ayarlarsanız çok iyi olur. Yazın bile 65'i geçmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.