MSI RX 570 Armor 4 GB ısınıyor mu?

• Konuyu başlatan 277662
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 929
Gametech redline kasa ile kullanılsa ısınır mı? Arkadaşım 700 TL'ye ikinci elden almak istiyor ve ısınıp ısınmadığını merak etti.

The Crew 2'de 83-85 dereceleri gördüm. Kasamın önü kapalı idi üstünde tek bir tane arkada da 1 tane egzoz fan vardı önceki sistemimde. Biraz ısınan bir model.

Gametech Redline kasa ile kullanılsa ısınır mı? Arkadaşım 700 TL'ye ikinci elden almak istiyor ve ısınıp ısınmadığını merak etti.
Hep yalanlıyorlar kullanmayanlar hiç ısınmıyor. Kasamın önü arkası açık yanlar kapalı ve csgo da 55-60 gta 5 te 65 dereceleri görüyorum. Bir tek sea of thieves te 73 dereceyi gördüm. Gördüğüm en yüksek 73 derece hep yalanlıyorlar rx 570 i aynı model var msi rx 570 armor armor serisine ısınıyorlar deseler de onlara bakmayın ısınmıyor. Önü arkası açık kasada ısınmıyor ama 700tl ye ucuz koymuşlar mining falan yapılmış olabilir dikkatli olun.

MSI RX 570 Armor kullanıcıları görüşlerini dile getirecektir fakat bende birkaç şey ekleyeyim. Armor modeli hakkında biraz ısındığını görmüştüm. Belirttiğin kasanın önü mesh panel gözüküyor fakat hava akışı hakkında bilgim yok maalesef. Ayrıca undervolt denen olay var ki namı diğer alev topu olan ve ısınma problemi olan RX serisi modellerini serin tutmaya yarıyor. Undervolt sayesinde performans düşüşü olmadan alev topuna dönüşen XFX RX 590 ekran kartını serin tutmayı başardım. Eğer arkadaşın ısınmasını çok problem edecekse başka modellere de bakabilir. Gerçi artık ikinci el ürünlerdeki fahiş fiyatlarla 700 TL ile ne alabilirse o da var. Bu arada ürünün durumu da önemli. Eğer uzun süredir kullanılıyorsa ve termal macun değiştirilmediyse bu da ısınmasına sebep olabilir. Ekran kartını almadan önce gerekli testleri yapmanızı tavsiye ederim. Özellikle FurMark gibi programları kullanıp ekran kartının %100 tam yükte kaç dereceye ulaştığını görebilirsin.

Ben de MSI ısınıyor diye almadım bu konuda çokça yazı var forumlarda. Gigabyte modelini bulabilirseniz onu almanızı öneririm fanları ayarlarsanız çok iyi olur. Yazın bile 65'i geçmedi.

1. MSI ve Gigabyte model değil markadır. 2. MSI'ın tüm modelleri ısınmaz. Sadece RX serisi Armor kartlarda ısınma problemi var ciddi derecede.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı