MSI RX 570 vs INNO 3D 1650S

Jadmer

Centipat
INNO 3D adında bir markadan haberdar oldum. 1650 S modelini almayı düşünüyorum fakat ucuzluğu beni korkutuyor. acaba daha güvenilir olan MSI RX 570 mi almalıyım aynı paraya yoksa INNO 3D 1650 S mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette GTX 1650S. RX 580 ile yarışan ve hatta sorunsuz ve düşük güç tüketimi ile önde gelen bir model. INNO3D markası da yabancı ülkelerde fazla satış yapan ama ülkemize bir dönem uğrayıp tutunamayan bir markadır. Soğutma performansı yeterli düzeyde ama görüntü olarak bir MSI değil.

Diğer bileşenler nelerdir?

Kusura bakmayın bir öneri değil de ben de bir soru amaçlı konuya yorum atmak durumunda kaldım, bir şey eklemek istiyorum;
INNO3D 1650S ekran kartı modeli INNO3D firması nedeniyle biraz gürültü çıkartabilir diyorlar, ısınma problemi vs. yaşatabilir diyorlar. Sizce ne gibi bir şey olur? Gürültü veya ısınma problemi yaşatır mı cidden? Youtube üzerinden geçerli testlere ulaşamadım ben.

Kusura bakmayın bir öneri değil de ben de bir soru amaçlı konuya yorum atmak durumunda kaldım, bir şey eklemek istiyorum;
INNO3D 1650S ekran kartı modeli INNO3D firması nedeniyle biraz gürültü çıkartabilir diyorlar, ısınma problemi vs. yaşatabilir diyorlar. Sizce ne gibi bir şey olur? Gürültü veya ısınma problemi yaşatır mı cidden? Youtube üzerinden geçerli testlere ulaşamadım ben.
Forumda kullanıcı yorumu vardı, bir arkadaş aldığı ürünün yükte olan değerlerini paylaşmıştı. GTX 1650S gibi bir kartın ısınacağını hiç düşünmüyorum, bir ASUS ROG kadar soğutma sağlayamasa bile onlardan 2-3 derece sıcak çalışmasını normal karşılarım. Kasa hava akışı kötü ise isterse en pahalı modeli alsa da sıcak hava gitmez. INNO 3D markası da yeterli soğutmayı ve fan desteğini bulunduruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı