Baktığın sitede aynı fiyata başka modeller var mı? Bence o model yerine Sapphire Pulse modeline bakabilirsin.
5700 XT yerine 1660 Ti önermek baya mantıklı olsa gerek.
Teknoloji şans işidir. ROG Strix aldığında onda hata çıkmayacak diye bir şart yok. Tabi ki göre göre kötü bir modeli al demiyorum da 5700 XT yerine gidip adama 1660 Ti önerirseniz orası saçma işte.
Evet teknoloji şans işidir dediğiniz gibi, MSI beni bugüne kadar hiçbir konuda üzmedi çok alışverişim oldu hepsinden de memnun kaldım. Şuan bütçem belli, almak istediğim kart belli ve bütçeme tam isabet eden tek ürün bu olduğu için bunu almayı düşünüyordum
Evet teknoloji şans işidir dediğiniz gibi, MSI beni bugüne kadar hiçbir konuda üzmedi çok alışverişim oldu hepsinden de memnun kaldım. Şuan bütçem belli, almak istediğim kart belli ve bütçeme tam isabet eden tek ürün bu olduğu için bunu almayı düşünüyordum
Bu nasıl bir genelleme ayrıca? AMD Ryzen serisi çıktığından beri Intel tarafı hep 2.planda kalıyor. Ekran kartı konusunda da 2070-2080 arası bir kart olan 5700XT için 3700 TL vermek varken neden 2080 için 5500 TL veresin ki? Tercih meselesidir tabi ki alan yine alır ama AMD artık eski AMD değil.
Baktığın sitede aynı fiyata başka modeller var mı? Bence o model yerine Sapphire Pulse modeline bakabilirsin.
5700 XT yerine 1660 Ti önermek baya mantıklı olsa gerek.
Teknoloji şans işidir. ROG Strix aldığında onda hata çıkmayacak diye bir şart yok. Tabi ki göre göre kötü bir modeli al demiyorum da 5700 XT yerine gidip adama 1660 Ti önerirseniz orası saçma işte.
5700 XT Yerine GTX 1660 Ti önermedim. Adamın bütçesi MSI Mech 5700'e yettigine göre sorunlu bir kart alacağına 2.500TL bandında GTX 1660 Ti yapabileceği en iyi tercih.
Dostum sen bu nvdia tutkunlarini dinleme almak istersen al almak istemezsen alma. Sana sunu soyliyim driver konusunda cogu hata giderildi. Arkadasimda referans modeli vardi kaldi ki millet asiri isiniyo demesine ragmen duzgun hava akisli kasada en agir oyunlarda 76 derecede sabitledik. Driver hatalarinin giderilmesiyle arkadasim freesync de rahat rahat kullanabilir oldu cok mutlu. Cevresinde karti gormemis insanlarin doldurusuna gelmeni tavsiye etmem. Gez gor degerlendir uygunsa al. Beni de ayni sekilde degerlendir ve ona gore son kararini ver.
Illa o model bu model de almak zorunda degilsin baska modellere de bak herkes sapphire sevmez ama urunleri kaliteli bir bak. Asus pahali biraz ama kalitede en iyisi.
Arkadaş bariz bir şekilde ısınma problemi olan ve çözülüyor olsa bile sıkıntıları olan bir kart modeli yerine Nvdia önerdik diye millet fanboy diyor böyle bir şey varmı ya
Al kardeşim, yumurta kırarsın ara sıra kartın üzerinde, işine yarar.
Arkadaş bariz bir şekilde ısınma problemi olan ve çözülüyor olsa bile sıkıntıları olan bir kart modeli yerine Nvdia önerdik diye millet fanboy diyor böyle bir şey varmı ya
Al kardeşim, yumurta kırarsın ara sıra kartın üzerinde, işine yarar.
Kaç derece de çalışıyor kart ve olması gereken değer nedir? 225w enerji çekiyor 70 derecenin iyi olduğu kanaatindeyim fakat tabii görüş almak için yazdım buraya, optimal sıcaklık hakkında beni bilgilendirirsen çok sevinirim
Kesinlikle değer, bu paraya alınabilecek en iyi kart. Belli bir problemi yok kartın, kullanmayanların veya almaya imkanı olmayanların attığı iftiralar. 1660 Ti ile kıyaslandığında 5700 dağlar kadar fark atıyor hele 5700 XT...