- Makaleler
- 3
Isınırsa 30-40 MHz underclock yap, voltajı düşür, FPS düşecek ama ısınma kalmaz.
Fanboysun değilsin ben bir şey demiyorum ama 5700 XT alayım mı diye soran adama 1660 Ti önermek kadar saçma bir hareket olamaz. 5700 XT 1660 Ti'ın 2-3 gömlek üstü bir kart.Arkadaş bariz bir şekilde ısınma problemi olan ve çözülüyor olsa bile sıkıntıları olan bir kart modeli yerine Nvdia önerdik diye millet fanboy diyor böyle bir şey varmı ya
Al kardeşim, yumurta kırarsın ara sıra kartın üzerinde, işine yarar.
Arkadaş bariz bir şekilde ısınma problemi olan ve çözülüyor olsa bile sıkıntıları olan bir kart yerine Nvdia önerdik diye millet fanboy diyor böyle bir şey varmı ya![]()
Kaç derece de çalışıyor kart ve olması gereken değer nedir? 225w enerji çekiyor 70 derecenin iyi olduğu kanaatindeyim fakat tabii görüş almak için yazdım buraya, optimal sıcaklık hakkında beni bilgilendirirsen çok sevinirim
Konunun AMD ile bir alakası yok. AMD sadece GPU ünitesini üretir. Diğer bileşenler MSI firması tarafından üretilmekte. Bu bağlamda sorun MSI firmasının üretim şekli.Kardeşim aslında fiyat olarak iyi lakin, o kartı önermiyorum bu aralar o kart ile ilgili çok sorun içeren konu görüyorum. AMD bu işte pek iyi değil.
Fanboysun değilsin ben bir şey demiyorum ama 5700 XT alayım mı diye soran adama 1660 Ti önermek kadar saçma bir hareket olamaz. 5700 XT 1660 Ti'ın 2-3 gömlek üstü bir kart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.