MSI RX 5700 XT Mech OC'ye 2839 TL verilir mi?

• Konuyu başlatan 43385
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 9.919
Sapphire Pulse alman daha iyi olur. MSI RX 5700 ve 5700 XT'nin soğutmalarında düzgün termal ped kullanmadığı için VRAM sıcaklıkları çok yükseğe çıkabiliyor.
Arkadasin dedigine katiliyorum hatta su an piyasadaki en iyi vram ve sogutma blogu rx 5700 xt icin sapphire nitro+ modelinde bakabilirsiniz hatta akim kontrol modulleri var kartin yanmamasi icin. Ama fiyati da biraz tuzlu. Bana kalirsa fiyat olarak ya indirim bekleyin yada fiyati ucuz olani tercih edin. Kasa ici hava akisi iyi olan bir sistemde ben bu zamana kadar hic isi problemine rastlamadim. Keza asiri isinan msi armor modelleri bile uzay sistemde gibi normal degerlerde oldugunu gormuslugum var. Nvdia ya da amd her ikisinin de artilari eksileri var mutlaka. Su an piyasada mukemmel butun ozellikleri karsilayan bir firma yok. Umudum piyasaya intelin de girmesiyle sektoru alevlendirip firmalari daha ucuz ve daha performansli ayni zamanda kaliteli modeller cikarmaya suruklemesi.

Sapphire mi? 😂 uzak dur AMD ekran kartından 5 fazla ver NVIDIA bak. Aldığım günden beri oyunda sorun hep, sürücü problemi diyorlar lakin kartlar sorunlu 4 farklı stabil çalışan bilgisayara taktım 4'unde aynı sorun. Ama sapphire yetkili servisi sorun bulamıyor nasıl oluyorsa. Bu ürünlerin F/P ile alakası yok sadece F performansını daha hiç göremedim.

Baktığın sitede aynı fiyata başka modeller var mı? Bence o model yerine Sapphire Pulse modeline bakabilirsin.

5700 XT yerine 1660 Ti önermek baya mantıklı olsa gerek.

Teknoloji şans işidir. ROG Strix aldığında onda hata çıkmayacak diye bir şart yok. Tabi ki göre göre kötü bir modeli al demiyorum da 5700 XT yerine gidip adama 1660 Ti önerirseniz orası saçma işte.
Yok şimdi performans FPS olarak karşılaştırınca 5700 üstün evet ayrıca onu ben önermedim. Lakin chipset olarak sorunlu bir seri 5700 XT.

Ben 5700xt yi 3 4 aydır kullanıyorum. Başlarda özellikle 1070ti dan geçtiğim için ses biraz rahatsız ediyordu. Isınma problemi var gibiydi ama kasanın havalandırmasonı rgb ledlere göre değilde kasayı soğutmaya yönelik yapınca(ki eski kasada 3önden fan üstte 3 fan vardı. 1 arkada vardı ama cam ön aradan hava girmiyordu sıcaklık 80 üstünde oluyordu. ) kasayı değiştirdim şuan önde fan girişi yok oradan işlemcinin sıvı soğutması bağlı şekilde rdr2 yi ultra-high karışık ayarlarda 120fps sabit 70 derecede bitirdim.

Ben 5700xt yi 3 4 aydır kullanıyorum. Başlarda özellikle 1070ti dan geçtiğim için ses biraz rahatsız ediyordu. Isınma problemi var gibiydi ama kasanın havalandırmasonı rgb ledlere göre değilde kasayı soğutmaya yönelik yapınca(ki eski kasada 3önden fan üstte 3 fan vardı. 1 arkada vardı ama cam ön aradan hava girmiyordu sıcaklık 80 üstünde oluyordu. ) kasayı değiştirdim şuan önde fan girişi yok oradan işlemcinin sıvı soğutması bağlı şekilde rdr2 yi ultra-high karışık ayarlarda 120fps sabit 70 derecede bitirdim.
Hangi kasaya geçtiniz hocam? Ben de aynı ekran kartını almayı, kasa olarak da COOLER MASTER MasterBox K500L almayı düşünüyordum. Soğutmasının iyi olduğunu okumuştum ama emin de olamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı