MSI RX 580 Armor DVI-D İle Kullanılabilir mi?

Ahmet42

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben MSI Armor RX 580 8 GB ekran kartını alacağım fakat benim mönitörümde sadece VGA ve DVI-d Dual link girişi var. İnternetten biraz araştırdım RX 580 in VGA desteği yokmuş. Gelelim DVI-d ye. AMD'nin kendi sitesinde Radeon RX 580 de Dual link DVI desteğinin olmadığı görülüyor. Lakin MSI markasının piyasaya sunduğu RX580lerde DVI-d çıkışı da var. Şu anda benim aklım karıştı, yani bu tür firmalar stock kartın üstüne daha sonradan böyle DVI-d gibi çıkışlar ekleyebiliyorlar mı? Sonuç olarak, eğer ben MSI Armor 580 8 GB alırsam dönüştürücü kullanmadan DVI-D girişi ile kartı monitöre bağlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Radeon RX 580 ARMOR 8G modelinde DVI-D mevcut olduğu yazıyor.

416608

Kasadan doğrulamak için baktım. Kullanmadığım için port şeklini bilmesem de yanında DVI-D girişi olarak yazıyor dostum.

Sonuç olarak var kesinlikle.
MSI Armor modelini tercih etme, en kötü soğutmayı sunan karttır kendisi. Biraz araştırsan bir sürü şikayet görebilirsin forumda ve nette.
Biliyorum ama internetten toplama kasa alacağım onda da sadece msi armor serisi var bütçeme göre öyle bi sıkıntı yaşarsam ekran kartını satıp başka bi kart alabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı