LOL'de FPS limitleyin veya grafik ayarlarını yükseltin. Oyunu oynamadığım için tam bilemiyorum ama benzer bölüm ile ilgili herkes drop veya FPS düşüşü yaşıyor sanırım. Dünde çok benzer bir konu vardı. Oyunlada ilgili olabilir.Bütün parçaları sıfır aldım daha 1 ay olmadı sistemi kuralı PUBG'de 90-110 FPS alan sistemim LOL'de late Game'de drop yiyor. Yardımcı olun lütfen. Sırf FPS sorunu olmasın diye dizmiştim bu sistemi mi?
Bir RX580 kullanıcısıyım :Bütün parçaları sıfır aldım daha 1 ay olmadı sistemi kuralı PUBG'de 90-110 FPS alan sistemim LOL'de late Game'de drop yiyor. Yardımcı olun lütfen. Sırf FPS sorunu olmasın diye dizmiştim bu sistemi mi?
Evet dünkü problem. Sanırım dediğiniz yamalar ile alakalı çünkü sistemden bağımsız olarak aynı oyunda aynı sorunları yaşayanlar var.8x2 gb ram 3000 mhz
ryzen 5 2600
B-450M S2H
480 GB SSD
ekran kartım güncelli
Lol de fps im limitli 144 oyun başı sabit 144 fakat oyun sonuna doğru özellikle güncellenen son yamalarla birlikte bu sıkıntıyı yaşıyorum ekran kartı ayarlarımı çok bilmediğimden kurcalamak da istemiyorum.
Driver güncelBir RX580 kullanıcısıyım :
- Driver konusunda bu kart çok hassas driver'i güncelleyin başta...
- Baktınız ekran kartı driver güncellediniz veya güncel, hala sorun devam ediyor, DDU ile sürücüyü silip tekrar kurun.
- Sorun bunu yapsanızda düzelmedi varsayalım, sorun LOL'den veya Direct X 9 oyunlardan kaynaklı olabilir, şahsen DX9 oyunlarda böyle sorunları bende yaşamıştım en basitinden CS:GO'da ama DDU ile tekrar yükleyerek çözdüm.
- LOL ayarlarınızdan Anti-Aliasing açıkmı kontrol edin açık ise kapatın.
- LOL üzerinden onarım yapmayı deneyin. (Eksik dosya/bozuk dosya olabilir)
- Başka bir DX9 oyundada deneyin (örn: CSGO)
- İşlemci kaynaklı olabilir işlemciyi belirtin.
- HZ ayarınız ve çözünürlüğünüz kaçta belirtin.
- Ramleriniz tam MHZ değerinde çalışıyormu BIOS üzerinden kontrol edin.
- Düşük ihtimal de olsa BIOS güncelmi kontrol edin.
Sizin için bir lol maçı atıp deniyeceğim tekrar dönerim.8x2 gb ram 3000 mhz
ryzen 5 2600
B-450M S2H
480 GB SSD
ekran kartım güncelli
Lol de fps im limitli 144 oyun başı sabit 144 fakat oyun sonuna doğru özellikle güncellenen son yamalarla birlikte bu sıkıntıyı yaşıyorum ekran kartı ayarlarımı çok bilmediğimden kurcalamak da istemiyorum.
Bazen güncellemeler, yamalar sonrası böyle problemler olur. Oyunun bir sonraki güncelleme veya yamasını bekleyin.Driver güncel
Pcyi alalı 2 hafta oldu DDU güncel
LOLü dün onardım değişmedi
CS:GO da güzel fps değerleri alıyorum drop yaşanmıyor.
EN düşükte oynuyorum lolü 144 hz monitörüm var.
Ramlerimi nasıl kontrol edicem bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.