MSI RX 6400 alınır mı?

Yazılımı için?
Şahsen video kaydı bile alamadığım AMD yazılımdansa GeForce Experience'ı tercih ederim.

Dostum ekran kartı alırken onu daha çok 2. plana atmaya çalışıyorum. RX 6400 daha güncel bir karttır.

Yazılımı için?
Şahsen video kaydı bile alamadığım AMD yazılımdansa GeForce Experience'ı tercih ederim.

Yazılımsal herhangi bir sorunu yok ayrıca yayın açıcaksa sitemi falan geliştirmeli GeForce experinence yazılımıda çok önemli bir şey değil.

Dostum ekran kartı alırken onu daha çok 2. plana atmaya çalış. RX 6400 daha güncel bir karttır.

Hocam AMD tarafında sadece yazılım değil ki sorun. Oyundan atmalar mı dersiniz, AMD klasiği WattMan hataları mı dersiniz bir sürü var.

Yazılımsal herhangi bir sorunu yok ayrıca yayın açıcaksa sitemi falan geliştirmeli GeForce experinence yazılımıda çok önemli bir şey değil.

Hocam sadece AMD driverının en güzel özelliği kendi OC yeri var. Onun dışında AMD kartımda drivera girince bile kasıyordu :D

Hocam AMD tarafında sadece yazılım değil ki sorun. Oyundan atmalar mı dersiniz, AMD klasiği WattMan hataları mı dersiniz bir sürü var.

Hocam sadece AMD driverının en güzel özelliği kendi OC yeri var. Onun dışında AMD kartımda drivera girince bile kasıyordu :D

Bunca yıllık AMD kullanıcısıyım hiç yaşamadım.

Değişiyor hocam ya AMD kartları tamamen şansa bağlı. NVIDIA alanların çoğunu okudum öyle bir sorunla karşılaşan yoktu işte ısınma sorunu olsun fan sorunu olsun vs.

3 4 arkadaşım yeni AMD kartlarına geçtiler hiçbiri sorun yaşamıyor. O yüzden hem fiyat hem de performans olarak RX 6400e yakınım.

Bu fiyatlara bu ekran kartı gayet güzel.WattMan hatası AMD'de dediğiniz gibi var.Ama bu fiyata böyle fiyat performans bakımından daha iyi bir ekran kartı bulabileceğimizi sanmıyorum konuyu açan arkadaş için.6500XT önerirsek kaliteli bir PSU arayışına girecek konuyu açan hocamız. Bundan ötürü RX6400 hem TDP değerinden tercih edilebilir hem de fiyatı makul.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı