MSI RX460 4GB nasıldır?

MSI RX460 GB ekran kartı iyi midir? GTX 1050 ti stok sorunu nedeniyle fiyatı hem uçtu hem bulunmuyor. Bu nedenden dolayı bu karda yönelmeye karar verdim. GTX 1050 ti ile kaç FPS farkı vardır?

MSI RX460 4G OC 4GB GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Ben Sapphire 2gb tek fanlı modelini aldım her ne kadar şuan kullanamıyor olsam da(garantide kendisi ne yazık ki) gayet güzel bence yani tabi birazda beklentiye bağlı ben 400 TL gibi bir fiyata almıştım ve fiyatını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum dediğim gibi ama biraz da beklentiye bağlı. Yalnız sana tavsiyem 4 GB modelini yerine 2 GB modelini alman olur çünkü bu kart için 4 GB gereksiz gerçekten. Yinede tercih senin tabi.:) Eklemeyi unutmuşum, GTX 1050 ti ile arasında ki farkı şu kadar FPS' dir demek saçma olur bu oyundan oyuna değişkenlik gösterir sonuçta o farkı oynayacağın oyuna göre internette ki videolara bakarak görebilirsin.

Yardımın için çok teşekkür ederim dostum. Zaten gtx 1050 ti dan buna geçince bir an bende düşündüm böyle bir karta 4gb gereksiz olmazmı diye.

Yardımın için çok teşekkür ederim dostum. Zaten gtx 1050 ti dan buna geçince bir an bende düşündüm böyle bir karta 4gb gereksiz olmazmı diye.
Önemli değil ne demek. Ama dikkat et teşekkür etmek forumda yasak diye biliyorum onun yerine beğenmek yeterliymiş.:)

Aynı kartın 2gb lik versiyonunu kullanıyorum, genel olarak memnunum 4gb ile arasında çok fazla fark olacağını zannetmem(tabi oyundan oyuna değişebilir fazla vram isteyen oyunlarda çok fazla olmasada fark belli olur). Yalnız fan sesi bana nedense çok fazla gibi geldi. 65 dereceyi geçince fan çıldırıyor uzun süre yüksek devirde çalıştığında cızır cızır ses geliyor beni aşırı rahatsız etti bu olay. Belki benim fanda bir sıkıntı vardır. Ay sonunda garantiye yollayacağım. Sonuç olarak 4gb almanı önermem :)

Beğendim dostum. Aklımda bir soru takıldı GTX 1050 mi daha iyi RX460 mı?
Directx 11' de yanlış hatırlamıyorsam GTX 1050 daha öndeydi fakat Directx 12' de RX 460 daha öndeydi. Tabi yine burada da net bir şey söylemek doğru olmaz oynadığın oyuna göre değişkenlik gösterir bu durum. Ama aklına hangisi yatıyorsa onu al 2' side üzmez seni merak etme.(y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı