MSI RX460 Alınır Mı?

Aynen dikkat etmemişim, GTX 1050'yi rahatlıkla alabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

hocam gtx 1050 almaya karar vermiştim ama sanalmarketimde ürün kaldırılmış. Alabileceğim başka siteler varmı?

MSI Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
hepsiburadada 1050ti 599tl, inşallah bununda stoğu bitmesse 1 ay içinde alıyorum.

1 aylık süren varsa eğer acele etme. şimdi bu kartlar ülkemize yeni yeni girdiği için fiyatlar oturmuyor.Satıcılar uyanıklık yapıyorlar talep fazla olduğu için. ilk gün 520 lira olan gtx 1050 aradan 2 gün geçmesine rağmen 560 lira oldu hemen. bazı satıcılarda ise aynı modele 700 diyen bile var. iyi bir fiyat araştırması yapmak gerek kazık yememek için Şuan bu kartlar peynir ekmek gibi gidiyor

Tek fan sıkıntı çıkarmaz fakat ben alır mıyım ? Hayır, almam. Beni Asus'un RX 460 4GB modeli büyüledi. Artık başka karta bakamam

Gtx 1050 ti modeli için uygun bir fiyat aslında. Rx 460 500 TL civarıysa gtx 1050 ti 600 TL ye alınmalıdır.

Ayrıca merak etme tek fan da gayet yeterlidir o kart için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…