MSI RX460 Alınır Mı?

Tek fan kart ağır oyunlarda ısıyı düşürmek için fanı hızlandıracak % 45-50 li seviyelerde çalışacak.Buda gürültünün artması demek. Oyun oynarken fazla ses rahatsız edici olacak. hafif oyunlarda pek hissetmezsin. Almışken daha performanslı gtx 1050 modelini al.
Gigabyte GV-N1050OC-2GD GeForce GTX 1050 OC 2GB GDDR5 128Bit 16x | sanalmarketim Bunu al hafta sonu stoklara geliceğini öğrendim

hocam gtx 1050 almaya karar vermiştim ama sanalmarketimde ürün kaldırılmış. Alabileceğim başka siteler varmı?

MSI Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
hepsiburadada 1050ti 599tl, inşallah bununda stoğu bitmesse 1 ay içinde alıyorum.

hocam gtx 1050 almaya karar vermiştim ama sanalmarketimde ürün kaldırılmış. Alabileceğim başka siteler varmı?

MSI Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
hepsiburadada 1050ti 599tl, inşallah bununda stoğu bitmesse 1 ay içinde alıyorum.
1 aylık süren varsa eğer acele etme. şimdi bu kartlar ülkemize yeni yeni girdiği için fiyatlar oturmuyor.Satıcılar uyanıklık yapıyorlar talep fazla olduğu için. ilk gün 520 lira olan gtx 1050 aradan 2 gün geçmesine rağmen 560 lira oldu hemen. bazı satıcılarda ise aynı modele 700 diyen bile var. iyi bir fiyat araştırması yapmak gerek kazık yememek için :D Şuan bu kartlar peynir ekmek gibi gidiyor :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı