MSI RX460 Alınır Mı?

MSİ GTX 1050 Tİ, Eksen Bilgisayar' da 570 TL. Ayrıca Vatan stoklarına da gelecek 630 TL.
Eksende fiyatlar çok iyi. Bu fiyatı kaçırmayın bence. Diğer bilindik siteler her gün fiyatı yükseltiyorlar. Stok bitmeden alın derim :)

1 gün içinde eksen de bitti GTX 1050 Ti. Yok satıyor şuan msi ın tek fanlı modeli :)

Beyler benim ekran kartı dün elime ulaştı ( Msi GTX 1050 Ti 4 GB) . .Gta 5 de test ettim çünki bu oyun işlemciyi yoran bir oyun. Ne kadar darboğaz olacağını görmek istedim.işlemci A10 7850k 3.7 ghz (oc yok).
Kartın sıcaklık değerleri çok güzel. fan hızını %35 e sabitledim.o değerden aşağısını ayarlayamadım. Fanlar %35 de çalışınca hiç ses duymuyorum. Oto ayarlarda ise fan devri 45 lere falan çıkıyor Sıcaklık ise 55 i geçmiyor. Ama fan hızını %35 e sabitlediğimde en fazla 63 dereceye ulaştı. Bu değerler bence tek fan olmasına rağmen çok çok iyi. işlemciyi yormayan oyunlarda ise kartın tam performansını alırım diye düşünüyorum. Yeni sistem toplayıp,bu modeli almak isteyen arkadaşlar en azından i3 6100 işlemci almalılar.

GTA 5 ayarlar 2.jpg

111.jpg

Dosya Ekleri

• 222.jpg
    222.jpg
    378,2 KB · Görüntüleme: 84
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı