MSI RX5600 XT Gaming X nasıldır?

F3NZA

Hectopat
Daha fazla  
Sistem topluyorum ekran kartı olarak MSI RX 5600XT Gaming X dusunuyorum. İnternette baktım bayağı olumlu düşünceler var kart hakkında. Kartı kullanan varsa nasıl bir kart yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ''Gaming X'' olduğu için 3.000 TL vermek bence mantıksız. Çok yakın, hatta aynı fiyata RX 5700 bulunabiliyor.

Sorunuza cevap vermek gerekirse de; alınabilir, gayet iyi bir model.

Sadece "Gaming X" olduğu için 3.000 TL vermek bence mantıksız. Çok yakın, hatta aynı fiyata RX 5700 bulunabiliyor.

Sorunuza cevap vermek gerekirse de; alınabilir, gayet iyi bir model.

Haklısınız hocam ama benim PSU 650W+80 Corsair modeli bu attığınız MSI modeli en az 750W'luk bir PSU istiyor o yuzden 5600XT Gaming X modeli cazip geldi bir de sogutması çok iyi diyorlar

RX 5700 için AMD minimum 600W'lık PSU öneriyor. Tahminen elinizdeki PSU Corsair VS650. Rahat rahat yetecektir.

Soğutma konusunda evet Gaming X oldukça başarılı ancak soğutması iyi diye düşük bir ekran kartı almak mantıklı değil. Üstelik benim paylaştığım modellerin de soğutması gayet iyi ve yeterli.

RX 5700 için AMD minimum 600W'lık PSU öneriyor. Tahminen elinizdeki PSU Corsair vs650. Rahat rahat yetecektir.

Soğutma konusunda evet Gaming X oldukça başarılı ancak soğutması iyi diye düşük bir ekran kartı almak mantıklı değil. Üstelik benim paylaştığım modellerin de soğutması gayet iyi ve yeterli.

5700 Pulse serisi nasıl acaba bir fikriniz var mı Gaming X ile hemen hemen fiyatları aynı eğer iyi bir kartsa 5600XT almaktan vazgeçip onu alacağım.

Performans istiyorsan gaming x alma, strix rx5600xt al, yahut sapphire nitro rx5600xt al, sebebinide söyleyeyim msi de bant genişliği 12gbps, strix ve nitro modelinde 14gbps. 14gbps bant genişliği bios güncellemesi ile %10 fazla fps fark demek.

Performans istiyorsan Gaming X alma, STRIX RX 5600XT al, yahut Sapphire Nitro RX 5600XT al, sebebini de söyleyeyim MSI'de bant genişliği 12Gbps, STRIX ve Nitro modelinde 14Gbps. 14Gbps bant genişliği BIOS güncellemesi ile %10 fazla FPS fark demek.

RX5700 Pulse modeli nasıl sizce fiyat aralığı aynı hemen hemen.

RX5700 Pulse modeli nasıl sizce fiyat aralığı aynı hemen hemen.
Pulse modeli internette ki testlerde 70-75 derece arası çalışıyor. Ben pulse rx5700 için bütçem olmasına rağmen pulse rx5600xt aldım, çünkü bu kart 60-65 dereceyi geçmiyor. Bence pule 5600 alabilirsiniz, daha az ısınması ile hem kafanız ağrımaz hemde 5700 ile arada ki performans farkı sadece %7-8 kadar.

Ben olsam gram düşünmeden RX5700xt alırım kesinlikle daha geleceğe yönelik zaten o kadar para verip kasa diyorsan hava akışınıda adam gibi yap bir zahmette ısınmasın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı