MSI RX570 Armor FPS Düşmesi

qoLLardo

Kilopat
Öncelikle iyi günler dilerim herkese. Yaklaşık 4 gün önce MSI RX570 Armor 4 GB versiyonunu satın aldım. Lakin mesela, PUBG oyununda maalesef sürekli droplar yaşıyorum. 10 saniye de bir drop oluşuyor ve FPS atıyorum 80'ken 20'ye düşüyor. Anlık oluyor bunlar ama oyun oynanmayacak dereceye geliyor. Karşılıklı çatışmalarda sürekli bu sorunu yaşıyorum.
Driverlerim güncel, tek slot 8 GB RAM kullanıyorum, işlemcim i5 6400, PSU ise 600W Zalman.

Sorunu ne şekilde çözeceğime yardımcı olur musunuz? Yoksa kartı iade edip bu defa kart seçimimi NVİDİA üzerinden yapacağım :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar elektronik parçalar arada bir tanesinde sıkıntı çıkabilir değişim istemeni tavsiye ederim.

İade etmedim. Bir adet SSD ve +8GB RAM aldım. SSD şu an elimde onu takıp bilgisayarımı formatlayacağım. Yarın da RAM elime ulaşacak. Net bilgiyi size yarın oyunları test ettikten sonra veririm.

İade etmedim. Bir adet SSD ve +8GB RAM aldım. SSD şu an elimde onu takıp bilgisayarımı formatlayacağım. Yarın da RAM elime ulaşacak. Net bilgiyi size yarın oyunları test ettikten sonra veririm.
Msi Armor Rx570 kullanıcısıyım. Kendi kartım 1 kez yenisiyle değişti. Garantiye gittiğ vakit sorun olsada tamir edip size kitlemeye çalışacaklar. Tamir etmeyide beceremiyorlar o ayrı mevzuda:) Yetkili servis yetersiz . Şuan kartında bir sorun var gibi zaman varken yenisiyle değişin bu sizin hakkınız sonra benim gibi uğraşmak zorunda kalırsınız. Okumak isterseniz diye paylaşıyorum. Sinerji Bilgisayar Alışveriş Deneyimim ve Garanti Süreci - Technopat Sosyal

Msi Armor Rx570 kullanıcısıyım. Kendi kartım 1 kez yenisiyle değişti. Garantiye gittiğ vakit sorun olsada tamir edip size kitlemeye çalışacaklar. Tamir etmeyide beceremiyorlar o ayrı mevzuda:) Yetkili servis yetersiz . Şuan kartında bir sorun var gibi zaman varken yenisiyle değişin bu sizin hakkınız sonra benim gibi uğraşmak zorunda kalırsınız. Okumak isterseniz diye paylaşıyorum. Sinerji Bilgisayar Alışveriş Deneyimim ve Garanti Süreci - Technopat Sosyal
Kartı Hepsiburada üzerinden direk kendilerinden aldım. Yaşadığınız durum için üzüldüm. Hiç bir zaman AMD yanlısı olmadım ama bütçemin yetipte alabileceğim en iyi kartı RX570 olarak görünce, NVİDİA fanboyluğunu bir köşeye bırakıp AMD almak zorunda kaldım. Umarım bu ekleyeceğim parçalardan sonra sistemim daha performanslı çalışır diyeceğim budur şimdilik :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı