Alparslanemre
Kilopat
Merhaba arkadaşlar belirttiğim ekran kartındaki sıcaklıklardan memnun olmadığım için UV yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Bu konu hakkında tek bildiğim ekran kartına giden enerjiyi azaltarak ısısını azalttığımız. Bilgisayarımda MSI Afterburner, Ryzen Master gibi programlar yüklü dahasını da yükleyebilirim. Tüm sistem detaylarını altta belirttim ayrıca bilgisayarı https://www.itopya.com/'dan almıştım garanti bozulma vb. bir durumla karşılacaksam hiç girmeyeceğim bu işe. Şimdiden teşekkürler.
MSI Armor RX580 8 GB.
2x8 16 GB 3000MHz RAM.
Ryzen 3 3100 (CPB açık 3.9'a kadar görüyor)
MSI MAG Forge 100M kasam var.
Durum böyle arkadaşlar beni bilgilendirerek yardım ederseniz gerçekten çok mutlu olurum. Sıcaklık olarak da şöyle söyleyeyim ekran kartı sıcaklığı 50-60'da gezerken PUBG girmemle beraber aradan 10 dakika geçmeden 75'e dayanıyor acaba oynamaya devam etsem kaç görecek? Bu sıcaklıklar PUBG 1080p minimum ayarlarda bu arada işlemcide aynı şekilde 70-75 takılıyor. Ekran kartının fan ayarları vb. İlk alındığı haliyle pek bir şey değiştirmedim.
MSI Armor RX580 8 GB.
2x8 16 GB 3000MHz RAM.
Ryzen 3 3100 (CPB açık 3.9'a kadar görüyor)
MSI MAG Forge 100M kasam var.
Durum böyle arkadaşlar beni bilgilendirerek yardım ederseniz gerçekten çok mutlu olurum. Sıcaklık olarak da şöyle söyleyeyim ekran kartı sıcaklığı 50-60'da gezerken PUBG girmemle beraber aradan 10 dakika geçmeden 75'e dayanıyor acaba oynamaya devam etsem kaç görecek? Bu sıcaklıklar PUBG 1080p minimum ayarlarda bu arada işlemcide aynı şekilde 70-75 takılıyor. Ekran kartının fan ayarları vb. İlk alındığı haliyle pek bir şey değiştirmedim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: