MSI Service Point Sorunu

Tartışma yaratmak istemiyorum ama koskoca SEGMENT BİLGİSAYAR adına garanti kağıdı ve 2 yıl garanti süresi mevcut adamlar bu işten kazanıyorlar 1 ekran kartı değil sayısı belli olmayan kartı getirtiyorlar yani nasıl olacak gümrükten kayıtsız geçiyor
Tartışmalık bir şey kalmadı zaten :D Koskoca Segment Bilgisayar yetkili bir satış kanalı değil basit ithalatçı bir firma yani muhattabın koskoca Segment Bilgisayar. Bu gibi basit ithalatçı firmalardan normal MSI kanalından satın almış gibi fayda bekleme. Güncel listeye bakıp alışverişlerini yapman için link bırakıyorum bundan sonra satın alımlarında dikkat edersin umarım.

Son olarak kayıtsız demem bir varsayımdı. Kayıtlı ancak ithalatçı firmaların garantisi kendisidir. İsterse yüz milyar kart getirsin MSI yetkili satış kanalı olamayacak bir firma. Boşuna yetkili noktadan almıyoruz biz. Telefonlar için Genpa örneğini verebilirim. İyi geceler.
Segment Bilgisayarın sitesini inceledim markalar kısmında MSI satışının olmadığını farkettim size verilen kağıt sahte belge bile olabilir kişiyle iletişime geçin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı