MSI Shot Out ödülüm geldi

Hadi yaa. Hay şansıma
Önceden ağlıyodum ki, neden Gaming Z var Gaming yok. Şimdi de bu engel çıktı karşıma. Yok hocam yok, ben bahtsızların önde gideniyim

Sağlık olsun hocam üzülmeye değmez en azından karttan yana sorun yaşamamışsınız bir de öyle düşünün.

Hadi yaa. Hay şansıma
Önceden ağlıyodum ki, neden Gaming Z var Gaming yok. Şimdi de bu engel çıktı karşıma. Yok hocam yok, ben bahtsızların önde gideniyim
Sizin adınıza üzüldüm

Çabalarım sonucu 2060 Gaming G ödülümü alabildim. Bu işten baya karlı çıktım

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    200,6 KB · Görüntüleme: 62
Sizin adınıza üzüldüm

Çabalarım sonucu 2060 Gaming G ödülümü alabildim. Bu işten baya karlı çıktım
Keşke bütün ekipmanı MSI'dan toplasaydım Ama olsun AMD Xbox GamePass PC ödülünü de aldım

Keşke bütün ekipmanı MSI'dan toplasaydım Ama olsun AMD Xbox GamePass PC ödülünü de aldım
Ne yazık ki, onu da alamadım ben Newegg'den alarken onu seçtim. Ama sipariş onaylanmıyordu. Mecburen hediyeni seçmedim ve öyle sipariş verdim

Aynı ürün olsa bile alırsınız. Sonuçta farklı seri numaralı ürünler.
Vaay bilgilendirdiğin için sağ ol ben bir kişi bu kampanyadan sadece bir kere faydalanabiliyor sanıyordum. İyiymiş o zaman.
Vatan'a yorum yazdım ama onaylanmasını bekliyorum şuan. Umarım uzun sürmez. MSI neye göre kabul ediyor bu yorumları detaylı yazdım ama benim gibi yazanlar da vardı çünkü. 25 gelirse cidden güzel olur ya

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…