EvieFrye
Kilopat
Daha fazla
@PhemiusTR Tamam
Bekliyor olacağım.

Bana MSI bilgilerini yollar mısın steamden, bir bakayım.@PhemiusTR TamamBekliyor olacağım.
Adama yanlış ürün mü gelmiş o zaman?Sorunu çözdük, arkadaşa Gaming Z kutusunda düz Gaming göndermişler. Gaming kampanyaya dahil değil, X ve Z dahil.
Şu sayfaya girip ürün kaydı diye bir buton var mı bakar mısın, o kısmı SS atarsan yardımcı olayım. 2060'ın hangi modelini aldın?Arkadaşlar ben 10 ay önce z390 tomahawk anakart almıştım.Bu konuyu görünce baktım siteye yorum yaparsanız hediyemiz var gibi birşeyler vardı. Hepsiburadaya yorum yaptım da yorum yayınlanınca nasıl linki kopyalayacağım.ikinci olarak rtx2060 ekran kartı da aldım geçenlerde daha gelmedi onu da kayıt edince yine aynı şeyi yaparak kazanabilir miyim birşeyler ?
Evet seri numarasında Gaming 6G çıkıyorAdama yanlış ürün mü gelmiş o zaman?
Evet ürünün listede varsa katılabilirsinBen ürünümü Vatan bilgisayar'dan almıştım ben katılabilirmiyim?
ben 10 ay önce ürün kaydı yapmıştım zaten rtx 2060 gaming z aldım ama daha gelmedi o ürünŞu sayfaya girip ürün kaydı diye bir buton var mı bakar mısın, o kısmı SS atarsan yardımcı olayım. 2060'ın hangi modelini aldın?
Üye ve Ürün Kayıt Merkezi
register.msi.com
Evet seri numarasında Gaming 6G çıkıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.