Elektronik MSI Stealth 14 AI OLED Studio 4060 54.000TL

PD şarj, bataryayı şarj ederken aynı anda sisteme güç sağlar. Ancak 100W güç, hem bataryayı doldurmak hem de yüksek performanslı bileşenleri çalıştırmak için yetersiz kalır. Sistem önceliği bataryanın şarjına verirken, GPU/CPU'yu kısıtlıyor , PD şarj, taşınabilirlik ve acil şarj ihtiyacı için tasarlanmıştır. Özellikle ofis uygulamaları, video izleme veya düşük kaynak gerektiren işlerde kullanılması önerilir.MSI stealth 14 gibi yüksek performanslı bir laptopun tam potansiyelini kullanmak için orijinal 240W adaptör gereklidir. PD şarj, bu tür sistemlerde yalnızca "acil durum" çözümüdür. Gibi bir şey yazdı yapay zeka

Sizdeki sorun bu değil ki. Şarj esnasında neredeyse hiç performansınız yok. Aksine bende oyun, sentetik test harici mükemmel şekilde çalışıp şarj ediyor. Thunderbolt ile şarjda Cinebench testinde 4'500 MHz ile başlayıp 1'700 MHz kadar düşüyor. Asgari 2'100 bile yok.
Bendeki sorun da sanırım yazılımsal.
Pil gücünde çok daha iyi. Adaptör ile 13K Cinebench alırken, pilde 7'500-8000k. Powerbank ile 5000 yakın.
Yine adaptör ile 9800 Ti'me spy, pil gücünde 4800. powerbank ile çok daha düşük.
Powerbank ile ya da pd 3.0 100W ile oyun performansı beklemeyin. Basit görevler için fazlasıyla yeterli. Sizdeki sorun yüksek ihtimalle yazılımsal. Merak ettim pil gücünde HDR çalışıyor mu sizde? Ya da Thunderbolt ile şarj esnasında?

Post in thread 'Poor GPU Performance when using USB-PD Charging on MSI Stealth 15m' https://forum-en.msi.com/index.php?...arging-on-msi-stealth-15m.357173/post-2157794

Post in thread 'Poor GPU Performance when using USB-PD Charging on MSI Stealth 15m' https://forum-en.msi.com/index.php?...arging-on-msi-stealth-15m.357173/post-2157794

Birçok kişi bu sorunu yaşamış, 100 watt Type-C ile şarj düşmesin diye hem performans verip hem şarjı doldurmaya çalıştığı için işlemci çok şarj yemesin diye kırpıyormuş sanırım ben BIOS'u güncelledilten sonra bir de dahili gradfik kartına geçince günlük kullanımda Type-C ile şarj edip aynı anda bir şeylerle uğraşabildim, HDR bile açıyor Type-C ile ama oyun performansı pilin bilin altında.

O zaman sorununuz çözüldü. Thunderbolt ile daha önceden olduğu gibi "şarj esnasında takılmıyorsa" her şey olması gerektiği gibi.

Hayırlı olsun. CS2 denediniz mi? G-Sync yok sanırım. FPS oyunlarındaki performasını nasıl buldunuz? En önemli soru geliyor, ekran boyutu çok mu küçük kalıyor? 14 inch tavsiye eder misiniz?

Hocam kusura bakmayın oyunun ayarlarında hata yapmışım ekran kartı olarak dahilide oynamışım 100-120 FPS'ler ondan mış bugün harici ekran kartıyla açtım
Min 210.
Max 270
Ortalama 240 FPS'lerde oynadım
Ortalama ayarlarda.

Çok iyi değerler. Teşekkür ediyorum

Rica ederim. Bende çok sevindim, şuan çok daha keyifli oynamak.
Sorununuzu çözmenize çok sevindim. Bu cihazı almayı düşünüyorum. Rica etsem dahili gpu'ya geçtiğinizde, pilde, güç tasarrufumu modunda 5 sekme vs açıldığında kaç derecede çalışıyor? Mesela 30 dakika kadar bu şekilde kullandığınızda ısınma ve fanma açma yapıyor mu?

Pil süreniz hala 4 saat mi gidiyor bir de?

Yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayarı kullanmaya başladım. Malzeme kalitesi ve ekran çok iyi. 14 inch de küçük gelmedi gözüme. Klavye çok keyifli. Akşam biraz oyun oynayacağım.

Merak ettiğiniz şeyleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Ne ara satın aldınız kullandınız hocam
İyi günlerde kullanın.
A-Z merak ediyorum doğrusu. Boş vakti olan bir arkadaş detaylı inceleme paylaşırsa çok memnun olurum. Özellikle malzeme kalitesi ve soğutma, OLED ile HDR keyfi, MSI yazılımı, true color, hoparlör kalitesi. Sentetik sonuçlar... Ne zaman vaktiniz olursa. Bir iki fotoğraf video hiç fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…