Elektronik MSI Stealth 14 AI OLED Studio 4060 54.000TL

Bilgisayarı kullanmaya başladım. Malzeme kalitesi ve ekran çok iyi. 14 inch de küçük gelmedi gözüme. Klavye çok keyifli. Akşam biraz oyun oynayacağım.

Merak ettiğiniz şeyleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle.

Hocam harici ekran kartını kapatıp dahiliye geçtiğinizde. Pil tasarrufundayken, 5 sekme açıp 30 dakika kadar kullandığınızda cihaz fan açıyor mu ısnıyor mu?

Pil süresi kaç saat dayanıyor?

Ne ara satın aldınız kullandınız hocam 😁🤣
İyi günlerde kullanın.
A-Z merak ediyorum doğrusu. Boş vakti olan bir arkadaş detaylı inceleme paylaşırsa çok memnun olurum. Özellikle malzeme kalitesi ve soğutma, OLED ile HDR keyfi, MSI yazılımı, true color, hoparlör kalitesi. Sentetik sonuçlar... Ne zaman vaktiniz olursa. Bir iki fotoğraf video hiç fena olmaz 😍

Aslında vaktim çok, detaylı değerlendirme yapacağım. Fakat ilk planda sadece şunu söyleyeyim. Bu oled işi hiç iyi olmadı. İps ekran kullanmak zor olacak buna alıştıktan sonra. Çok çok iyi bir ekran var. Şu an sadece web ekranında surf yaparken söylüyorum bunu. oyun ve film deneyimini de anlatacağım.

Aslında vaktim çok, detaylı değerlendirme yapacağım. Fakat ilk planda sadece şunu söyleyeyim. Bu oled işi hiç iyi olmadı. İps ekran kullanmak zor olacak buna alıştıktan sonra. Çok çok iyi bir ekran var. Şu an sadece web ekranında surf yaparken söylüyorum bunu. oyun ve film deneyimini de anlatacağım.
Belirttiğim testi yaparsanız çok sevinirim. Asus ve Ryzen işlemcilerden çok çektim. Firmayla davalık olmayı teyet geçtim. Sizin test sonuçlarınıza göre ben de alacağım.

Merhaba, hayırlı olsun öncelikle.

Hocam harici ekran kartını kapatıp dahiliye geçtiğinizde. Pil tasarrufundayken, 5 sekme açıp 30 dakika kadar kullandığınızda cihaz fan açıyor mu ısnıyor mu?

Pil süresi kaç saat dayanıyor?
Parlaklık yüzde 70, pilde ve silent modda kullanıyorum. bu modda iken zaten dahili grafik birimini kullanıyor bilgisayar. 9 sekme açık chromeda. Ara ara fan açıp kapıyor ilk gözlemime göre. Fakat çok düşük devirde çalışıyor şu an. Herhangi bir ısınma yok bilgisayarda. Pil yüzde 100 ile başladım, şu an yüzde 92 var. Kalan pil ömrü 2 saat gözüküyor. Bence ortalama 2:30 saat max pil ömrü verecek bilgisayar. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor ama herkese uygun olmayabilir.

Klavye klavye klavye. Hem renkler harika, hem basma ve yazma hissi. Çok keyif aldım.

Bilgisayarı kullanmaya başladım. Malzeme kalitesi ve ekran çok iyi. 14 inch de küçük gelmedi gözüme. Klavye çok keyifli. Akşam biraz oyun oynayacağım.

Merak ettiğiniz şeyleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam yüksek güçte 100 wat üzeri bir Type-C adaptörünüz varsa Type-C ile şarjdayken oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz ve pildeyken şarj olmadan kaç FPS alıyorsunuz yazar mısınız karşılaştıralım? Dediklerinize katılıyorum ekran ve malzeme kalitesi ve ebat ve hafifliği çok güzel.

Parlaklık yüzde 70, pilde ve silent modda kullanıyorum. bu modda iken zaten dahili grafik birimini kullanıyor bilgisayar. 9 sekme açık chromeda. Ara ara fan açıp kapıyor ilk gözlemime göre. Fakat çok düşük devirde çalışıyor şu an. Herhangi bir ısınma yok bilgisayarda. Pil yüzde 100 ile başladım, şu an yüzde 92 var. Kalan pil ömrü 2 saat gözüküyor. Bence ortalama 2:30 saat max pil ömrü verecek bilgisayar. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor ama herkese uygun olmayabilir.

Klavye klavye klavye. Hem renkler harika, hem basma ve yazma hissi. Çok keyif aldım.
3-5 sekme arasında fan açıyor mu? Pil süresi cidden çok düşük. Neden böyle anlamadım. İşlemci sıcaklığı olarak nasıl?

Sorununuzu çözmenize çok sevindim. Bu cihazı almayı düşünüyorum. Rica etsem dahili GPU'ya geçtiğinizde, pilde, güç tasarrufumu modunda 5 sekme vs açıldığında kaç derecede çalışıyor? Mesela 30 dakika kadar bu şekilde kullandığınızda ısınma ve fanma açma yapıyor mu?

Pil süreniz hala 4 saat mi gidiyor bir de?

Yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim.

6 sekme açıktı WhatsApp kullanıp bir yandan YouTube'da içerik izledim spor haberlerine baktım yani aktif kullandım parlaklık yüzde 40-50 civarı kullandım zaten OLED olduğu için oda ortamında çok yeterli oluyor. Pilin azalma oranını fotoğraflardan görebilirsin fan hiç açılmadı.

6 sekme açıktı WhatsApp kullanıp bir yandan YouTube'da içerik izledim spor haberlerine baktım yani aktif kullandım parlaklık yüzde 40-50 civarı kullandım zaten OLED olduğu için oda ortamında çok yeterli oluyor. Pilin azalma oranını fotoğraflardan görebilirsin fan hiç açılmadı.

Dahili ekran kartındaydı ve MSI Center'da süper pil ömrü modu aktifti.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-02-07 saat 20.21.14_7fa633de.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-02-07 saat 20.21.14_7fa633de.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 67
  • WhatsApp Görsel 2025-02-07 saat 20.21.14_db04416b.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-02-07 saat 20.21.14_db04416b.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 66

Dahili ekran kartındaydı ve MSI Center'da süper pil ömrü modu aktifti.
Ekran 60hz miydi? Bir de toplam pil sürenizi paylaşırsanız sevinirim.

Ekran 60Hz miydi? Bir de toplam pil sürenizi paylaşırsanız sevinirim.

120 Hz hocam. Kusura bakmayın ama satın alma niyetinde olduğunuz ürüne biraz göz atın lütfen. Benim ya da arkadaşların yazdıkları her zaman 2.planda olmalı. Parayı verecek olan kullanacak olan sizsiniz. Bilinçli şekilde karar vermenizde yarar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı