MSI tek ölü piksele garanti sağlıyor mu?

64502

Kilopat
Makaleler
5
MSI Optix G241 monitörümde 4 günlük kullanımım sonrası bir ölü pixel fark ettim. İade sürem hala var fakat garanti konusunda yardımcı olup olmayacaklarını öğrenip hareket etmek istiyorum. Tek piksel için yapacakları işlem ne olur, deneyimi olan var mı?

Not: Kutu içeriğindeki her şeyi sakladım, hiçbir şeye zarar vermedim.

MSI Optix G241 monitörümde 4 günlük kullanımım sonrası bir ölü pixel fark ettim. İade sürem hala var fakat garanti konusunda yardımcı olup olmayacaklarını öğrenip hareket etmek istiyorum. Tek piksel için yapacakları işlem ne olur, deneyimi olan var mı?

Mecbur vermesi lazım.

Üç adet bitişik ölü piksel ve ışık sızması için gönderdim. Birinci haftası oldu ve hâlâ yanıt gelmedi.

Satıcı değişim yapabileceğini söylemişti. Ayıplı ürün sayıldığından değişim yapılabilmesi gerekli her türlü. MSI politikası yine de bildiğim kadarıyla tek pikseli önemsemiyor.

Genelde kabul etmiyorlar. 5 ölü piksel için garanti sağlıyorlar.
Evet ben de öyle çok konu gördüğüm için merak ettim.
Mecbur vermesi lazım.
Birçok konuda 3 pixel altına hiçbir işlem yapmadıklarını, tüketici hakem heyetiyle falan uğraşıldığını gördüm hocam. Normalde vermesi gerekiyor tabii.
Üç adet bitişik ölü piksel ve ışık sızması için gönderdim. Birinci haftası oldu ve hâlâ yanıt gelmedi.

Satıcı değişim yapabileceğini söylemişti. Ayıplı ürün sayıldığından değişim yapılabilmesi gerekli her türlü. MSI politikası yine de bildiğim kadarıyla tek pikseli önemsemiyor.
Anladım hocam. Hiç uğraşmayıp 14 günlük iade süresinden yararlanıp iade etmek daha mantıklı o zaman galiba.

Su üründe bir tek bende ölü piksel cikmadi sanirim ne sorunlu monitörmüs ya.

Aynı monitörü indirimde 1550 TL civarına aldığımdan iade etmek yerine değişime göndermiştim ben. Yenisini almak 500-600 TL daha pahalıya geliyor şu an yanılmıyorsam.

Ödediğiniz fiyat ile mevcut fiyat arasında pek fark yoksa direkt iade edebilirsiniz bence.

Hocam, bende de var MSI G241. Ölü piksel yok ama sadece siyah renkte sag ust ve sol alt kosede beyazlama var, hafif diger renklerde hiç beyazlama yok. Sizde de mi oyle?

Aynı monitörü kullanıyorum 1 tane ölü pikseli ve biraz ışık sızdırması var. Şahsen ben işi yokuşa süreceklerini bildiğim için hiç uğraşmayı tercih etmedim. Rahatsızlık veren bir yanı da yok sonuçta. Bu şeyler her cihazda çıkabilecek şeyler sonuçta. Kısaca hayat kısa kullanmaya bak derim. Ölü piksel hiç çıkmayan cihaz almak cidden şans meselesi.

Siyah renkte mevcut, evet. O, IPS panel yüzünden oluyor ve normal. Karanlıkta gözükür biraz ve pek rahatsız edici olmamalı. Rahatsız edici seviyedeyse değişim istenebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı