MSI Termal Macun Değişiminden Ücret Talep Eder Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ghost5369

Hectopat
Öncelikle sitenin yeni görünümünü çok beğendim :D Sorum şu: 5 gün önce garantisi devam eden notebookumu Servis Point İstanbul'a gönderdim. Ürünün ellerine ulaştığını söylediler. Bataryasının %85 dolu göstermesine rağmen çalışmaması ve ısınma sorunundan dolayı termal macun genel bakım vs. sebebiyle gönderdim. Benden ücret talep etmeleri söz konusu olur mu ? Olursa ne kadar ücret isteyebilirler ?

Servis bu konuda hiç bir ücret talep edemez.

Talep etmezler. Bende 15 gün kala gönderdim Servis Point'e. 20 iş günü içinde yapamadılar. İade aldım. Servis Point iyidir.

Talep etmezler. Bende 15 gün kala gönderdim Servis Point'e. 20 iş günü içinde yapamadılar. İade aldım. Servis Point iyidir.

20 iş günü mü ? Neymiş o öyle ya. Benimki o kadar sürmez demi ? Korktum şimdi :D

Hiç belli olmaz, uzun da sürebilir.

Servis Point hızlıdır. Benim anakartta sıkıntı vardı. Yurt dışından getiremediler ondan öyle oldu. Ben gönderip iki günde geri geldiğini de biliyorum.

Standart prosedürlerde hiçbir firma bataryalarına 2 yıl garanti taahhüt etmez bunu servis dökümanlarında görebilirsiniz. Ancak birçok servis insiyatif alarak bu değişimi gerçekleştirebilir ücretsiz olarak. Şayet ücret çıkartacak olurlarsa size bunu önceden bildirip onay almakla zorunludurlar ve çoğu firma eğer elinde gerekli parçalar mevcutsa 30 iş gününü doldurmadan yapıp size teslim ediyor.

Çok teşekkür ederim ilgilenenlere. Seri numarasıyla baktığım da ürün bitir yani kargoya verilme kısmında, bugün kargoya verilmiş. Gerçekten memnun kaldım. Herhangi bir ücret de talep edilmedi. Konu kapanabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı