MSI "There isn't any Bıos File in this USB key" BIOS güncelleme sorunu

Script

Kilopat
Daha fazla  
MSI H110M Pro-VD anakartım var. BIOS güncellemek istiyorum ama olmuyor. MSI sitesinden anakartın en güncel BIOS sürümünü indiriyorum. Flash belleğe RAR dosyasından çıkartıp sadece dosyayı atıyorum. Daha sonra yeniden başlatıp BIOS'a gelip M-flash özelliğine tıklıyorum ve bu hatayı veriyor; "There isn't any Bıos File in this USB key (root folder.)".
Flash belleği de görüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Estağfirullah ben bu işlerde yorulmam karşımdaki cahil değilse :)
USB Legacy olması değil BIOS legacy olması lazım UEFI seçili şu an. Boot mode Legacy olması lazım.
2. sayfada videoda verilen 0.08 kısmında OS ayarından Win 7 seçip, Secure boot ve konuda yazdığım ayarların yapılması lazım.

Estağfirullah ben bu işlerde yorulmam karşımdaki cahil değilse :)
USB Legacy olması değil BIOS legacy olması lazım UEFI seçili şu an. Boot mode Legacy olması lazım.
2. sayfada videoda verilen 0.08 kısmında OS ayarından Win 7 seçip, Secure boot ve konuda yazdığım ayarların yapılması lazım.
hocam dediğiniz yeri buldum. boot menüsünde "boot mode select" kısmı tamamen kitli dokunamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20210516_135627.jpg
    IMG_20210516_135627.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 61
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı