MSI Thin GF63 alınır mı?

Hocam kaç watt bu.
140W. 4000 serisinde 100W üzeri pek etki etmiyor yani bir sınır var gibi ama ben ileride bu sınırın kalkacağına inanıyorum.

Cihazı ben de kullanıyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa bilgim dahilinde cevaplayabilirim.

140W. 4000 serisinde 100W üzeri pek etki etmiyor yani bir sınır var gibi ama ben ileride bu sınırın kalkacağına inanıyorum.

Cihazı ben de kullanıyorum. Merak ettiğiniz bir şey varsa bilgim dahilinde cevaplayabilirim.

Hocam ben genellikle CS:GO GTA 5 falan oynarım o oyunlarda nasıldır yani ısınma durumu falan.

Hocam kaç watt bu.

Ben açık konuşmak gerekirse HP bir Gaming laptopa sahipdim gerek fanı gerekse anakart hatası beni hiç tatmin etmedi galiba o model sıkıntılıymış (Pavilion) ASUS alacağım galiba.
Şimdiden hayırlı olsun hocam. ASUS kasa kalitesi, ekran kalitesi vb. özellikler ile HP'den önde.

Ek olarak yazdığım bu rehber işinize yarayabilir.

Hocam ben genellikle CS:GO GTA 5 falan oynarım o oyunlarda nasıldır yani ısınma durumu falan.
CS oynayan biri değilim. GTA 5 için de ısındığını söyleyemem. Zaten gösterdiğim method daha da düşürmeye sebep oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu da belirteyim, bu bütçede alınan laptoplar aşağı yukarı bu düzeydeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı