evet oluyor.bazen oluyo, bazen olmuyo çözemedim.Ez Mode yerine standart yapınca da oluyor mu?
tamamdır hocam. haber bekliyorum sizden, güncellemeyi yaptım hala böyle, yeni aldım bende donanımdaysa sorun degiştirebilirim suanda.Dostum aynı sorun için hem monitör hem ekran kartını değiştiriyorum. Henüz gelmedi yeni parçalar fakat geldiğinde unutmazsam bilgilendiririm. Kimisi monitör değiştirip çözüyor, kimisi bios update ile çözüyor. Bilmiyorum garip bir hata. Üreticilerin el atması gerek. Şu hata yüzünden sistemi değiştirmek zorunda kaldım... MSI destekten yardım aldığım sırada muhatap olduğum kişi bana bunun yüksek çözünürlükten kaynaklanabileceğini monitör veyahut görüntü çıkışını değiştirip denememi söyledi. Monitörü değiştirdim fakat sorun bende hala devam ediyordu. Bende ekran kartını ve monitörü geri verip yenilerini sipariş ettim. Belki hata anakarttadır bilemiyorum fakat daha 2-3 hafta önce bir arkadaşın tomahawk anakartında aynı sorun vardı ve sorunu bios update ile çözmüştü. Ortada yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal bir sorun mu var kavrayabilmiş değilim açıkçası.
Hocam beni de korkuttun açıkçası bende bu anakartı alacağım da rica etsem bilgilendirirmisiniz beni bir de anakartı önerirmisin?evet oluyor.bazen oluyo, bazen olmuyo çözemedim.
tamamdır hocam. haber bekliyorum sizden, güncellemeyi yaptım hala böyle, yeni aldım bende donanımdaysa sorun degiştirebilirim suanda.
Anakartlık bir problem değil. Alınan görüntü ile alakalı, mönitörden, giriş kablo vs. olabilir. Farklı bir monitör deneyin birde. Aynı sorun devam edecek mi?Hocam beni de korkuttun açıkçası bende bu anakartı alacağım da rica etsem bilgilendirirmisiniz beni bir de anakartı önerirmisin?
tamamdır hocam dediginizi deneyecegim. fakat suan farklı bi monitörüm yok.önceki sistemimde hiç böyle bi sorunla karsılasmamıstım.aynı monitörü kullanıyordumAnakartlık bir problem değil. Alınan görüntü ile alakalı, mönitörden, giriş kablo vs. olabilir. Farklı bir monitör deneyin birde. Aynı sorun devam edecek mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.