G
Gamiurams
Ziyaretçi
MSI TWIN FROZR almaya karar verdim. Yarın yani pazar günü alacağım. Fakat aklımda ekran kartı sığmayacak diye milyonlarca şüphe vardı. Fakat kasayı açtığım bir şey fark ettim. Şimdi normal ekran kartımın takılı olduğu slota ekran kartını takarsam RAM'ler engelleyecek diye korkuyordum. Fakat bir ara dikkatime takıldı ve başka bir pci express x16 slotundan ekran kartının ilerisinde de gördüm. Sizce orayada takılabilir mi ? Oraya takılırsa kafamdaki tüm sorular silinecek çünkü hiç şekilde ekran kartının önünü bir şey kesmeyecek. Fakat güney köprüsünün üstüne gelecek gibi duruyor bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum.
SORU 2: Şimdi bir diğer sorumda benim güç kaynağım maksimum 525W. Sizce bu PSU bu ekran kartına yetecek mi ? Fakat bir şey gördüm anakartın üzerindeki pci x16 slotunda 75W yazıyor. Eğer 75W güç verirse benim ekran kartına yetersiz kalır çünkü benim ekran kartı 150W civarında. Ama tahminimce PSU'dan bir kabloyla alacak. O kabloyuda bilmediğim için internette birkaç videoda gördüğüm videoda ve boşta olan bir tek o olduğu için resme bir siyah kablo koydum. Sizce bu ekran kartı güç kaynağı mı ?
SORU 2: Şimdi bir diğer sorumda benim güç kaynağım maksimum 525W. Sizce bu PSU bu ekran kartına yetecek mi ? Fakat bir şey gördüm anakartın üzerindeki pci x16 slotunda 75W yazıyor. Eğer 75W güç verirse benim ekran kartına yetersiz kalır çünkü benim ekran kartı 150W civarında. Ama tahminimce PSU'dan bir kabloyla alacak. O kabloyuda bilmediğim için internette birkaç videoda gördüğüm videoda ve boşta olan bir tek o olduğu için resme bir siyah kablo koydum. Sizce bu ekran kartı güç kaynağı mı ?
Son düzenleyen: Moderatör: