MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR fiyatı düşer mi?

Sorun çıkma ihtimali çok yüksek ve çıkmasa bile gücünü kısacaklar. İnsanlar ile konuşurken ailenle konuştuğun gibi konuşma, nazik ol.

E hocam bu kadar kötülediniz yerin dibine soktunuz alınmaz dediniz gücü düşürülmüş haline eş bu fiyatta muadil Ryzen cihaz önerinde koca forum faydalansın.

E hocam bu kadar kötülediniz yerin dibine soktunuz alınmaz dediniz gücü düşürülmüş haline eş bu fiyatta muadil Ryzen cihaz önerinde koca forum faydalansın.
Ben niye önereyim ki? Intel işlemcili cihazlar bozulma potansiyeli yüksek ve vaat ettikleri gücü artık veremeyecek diyorum.

İntel bozuk işlemci üretiyor, yerin dibine sokunca biz suçlu oluyoruz.

Ben niye önereyim ki? Intel işlemcili cihazlar bozulma potansiyeli yüksek ve vadettikleri gücü artık veremeyecek diyorum.

Intel bozuk işlemci üretiyor, yerin dibine sokunca biz suçlu oluyoruz.

E yani dostum adam konu olarak X cihazı fiyatı düşer mi demiş alınır alınmaz dememiş. Sen direkt bu cihaz alınmaz bozuk deyip geçiştirmişsin arkadaşa yardımcı olmak yerine konuyu buralara çekiyorsun.

E yani dostum adam konu olarak X cihazı fiyatı düşer mi demiş alınır alınmaz dememiş. Sen direkt bu cihaz alınmaz bozuk deyip geçiştirmişsin arkadaşa yardımcı olmak yerine konuyu buralara çekiyorsun.
Bunda seni alakadar eden bir şey göremiyorum, boşuna almaması için gerekçesi ile bildirmişim konu sahibine.

Bu kadar kasmanı anlamak mümkün değil.

Bu laptopun fiyatı düşer mi?

70'e aldım aynı modeli 10 gün önce. Hala kutusunu açmadım. Bir üst model (17 HX A14VHG-838xtr) alayım, almayayım ikilemindeyim. Ancak çok fiyat farkı var. Emin olamıyorum bir türlü, 4 gün sürem kaldı cayma hakkımı kullanmak için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı