Hayırlı olsun hocam.
Sağ olasın hocam.
Hayırlı olsun hocam.
Nasıl hocamBen de bugün sipariş ettim. Ürün elime ulaştığında deneyimlerimi paylaşırım.
Nasıl hocam.
Özellikle paneli eleştiriyorlardı, ben de almayı düşünüyorum.
Nasıl hocam.
Özellikle paneli eleştiriyorlardı, ben de almayı düşünüyorum.
Hocam 2 aydır kullanıyorum vallahi genel anlamda memnunum. Başta ısınma sorunu çok oluyordu RDR2 Ultra ayarlarda 120-130 FPS'e kadar aldırıyor ama CPU 98C GPU 85C oluyordu. Ayarlardan CPU'nun overboostunu kapattıktan sonra ısınma problemi kalmadı vallahi RDR2 yine Ultra ayarlarda 70-100 alıyorsun ve işlemci 75C'yi geçmiyor. Genel kullanımı keyifli bir cihaz ama klavyesi ve touchpadi gayet kaliteli ayrı klavye kullanmıyorum. Paneli süper değil vallahi ama hiç 1080p dışı panel kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum. Şu an fiyatını bilmiyorum ama 65k bandında paneli saymazsan sistem özellikleri bakımından çok iyi. En son Intel'in işlemci skandalı çıkmıştı pek anladığım bir konu değil ama epey bir cihaz etkilenmiş galiba bilmiyorum ben bir sorun görmedim gibi ama onu bir araştırmanı öneririm bayağı bir kişi AMD CPU'lu alın falan diyordu. Fanları Max hızda 7200 RPM'de falan çalışıyor iyi diyebilirim. Boşta bile çok sesli çalışıyor muhabbeti yalan ama işlem yükü yokken çok sessiz. CPU overboostunu kapatmazsan Witcher 3, RDR2 gibi oyunlarda ne yaparsan yap 98C 85C sabit çalışıyor gibi bir durum var aşırı saçma. Ben aldığımda büyük bir sorun olmasa da klavyenin olduğu kasanın kenarlarında çok hafif bir gevşeme var gibi rahatsız eden bir durum değil garanti de ilgilenir diye düşünüyorum ama tüm gözlemlerimi aktarmış olayım.
Pile gelecek olursak da pek adaptör dışında kullanmadım ama gerekli ayarları yaparak minimum 2 saat dayanır diye düşünüyorum.
Hocam deneyiminde bir farklılık oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.