MSI Ventus RTX 2080 alınmalı mı?

sleepy46

Kilopat
Bu yaz bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı konusunda MSI Ventus RTX 2080 alıp almama konusunda size danışmak istedim. Ventus model ekran kartı 5100 TL etrafında bulunabilirken diğer modeller ciddi anlamda pahalıya satılıyor. Örneğin MSI Gaming X Trio 6500 TL civarında satılıyor. Bu kadar fark vermeye değecek bir etken var mıdır? Şahsen ben 1080p de 144 Hz monitör kullanacağım. Dolayısıyla 140 FPS civarında bir FPS bekliyorum. Ventus bana sorun çıkartır mı? Gaming X Trio 2000 MHz üstüne çıkabiliyordu hatta bazı kişiler 2115 MHz de kullanıyordu. Ventus 2115 MHz hızına sabitlenebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan herhangi bir ekran kartı kullanıyor musun? Varsa markasını yazar mısın?
Laptop kullanıyorum. Ekran kartı gt 630m. Dediğim gibi üst düzey oyunlarda 140 fps etrafında almak istiyorum. 1600 mhz hızında çalıştığında bu isteğim gerçekleşmiyor. Ventus ekran kartıyla 2115 mhz hızına overclock yapabilir miyim?
Bu ekran kartının soğutması nasıldır? İyi bir overclock performansı sağlar mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı