MSI RTX 2080 Ventus vs Ventus OC

Fatih Göktaş

Kilopat
RTX 2080 Ventus : 4.242
RTX 2080 Ventus (O.C):4.757
Sorum kısaca ;
Stok halde çalışan Ventus modeli 1515 MHZ'de çalışıyor.
Ventus O.C ise 1800 MHZ'ye çıkabiliyor yazıyor özelliklerinde ama bu konu hakkında bir kaynak bulamadım. Aradaki fiyat farkı O.C'li modeli almaya değermi ? O.C olmayan Ventus alıp 1515 MHZ'de çalıştırsak 1800 MHZ ile arasında nekadar FPS farkı olur ? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Fiyatından dolayı 2080 Ventus Oc yi gözüme kestirmiştim. Kozmetik şıklığı ve daha iyi soğutma sağladığı için 2080 Gaming X Trio satınaldım. Eğer 2080 Ventus aldıktan sonra aklının 2080 Ventus Oc' de kalacağını düşünüyorsan bence OC olanı al.
Aslında indirim zamanı 5 Bin TLye düşmesini düşünüyordum ama bayaa bir düştü O.C olmayan modeli alıp işlemci yükseltmeyi düşünüyorum. Aklım her türlü birinde kalacak mecbur çünkü bütçe kısıtlı

İşlemcini yükselt. İşlemci kurtarmayacaksa OC olması zaten pek fark yaratmayacak. Zaten 2080' in performansını almak için işlemcininde kuvvetli olması gerek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı