MSI Vigor GK70 RGB TR Gaming Klavye Sorunu

• Konuyu başlatan cool
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.421
Herkese merhaba arkadaşlar.
MSI Vigor GK70 RGB TR Gaming Klavye aldım. Fakat ilk sefer bana başkasının kullandığı klavyeyi sıfır diye gönderdiler. Bende kauçuklarda yıpranma ve vida kısmında tornavida izlerini görüp klavyeyi geri gönderdim. Bunun için 8 günüm çalındı. Hatalarını kabul edip bana ikinci seferde gönderdikleri klavyede yine tornavida izi mevcut. Ellerindeki stoktaki farklı bir klavyeyi açıp baktıklarında sıfır diğer ürünlerde'de aynı sorun var. Bu iş açıkcası benim aklıma hiç yatmıyor. Sıfır klavyede nasıl tornavida izi olur. Birde burada paylaşıp değerli fikirlerinizi almak istedim. Klavyeden tiksindim desem yeridir.

WhatsApp Image 2019-04-16 at 19.00.54 (1).jpeg

WhatsApp Image 2019-04-16 at 19.00.54 (2).jpeg

WhatsApp Image 2019-04-16 at 19.00.54.jpeg

WhatsApp Image 2019-04-16 at 19.00.55.jpeg

WhatsApp Image 2019-04-16 at 19.14.33.jpeg

Öncelikle, son resmi silmeni öneririm. Özel bir kod olabilir. İkincisi, MSI'dan beklemezdim böyle bir şey. Servisinin hatası mı, MSI'ın mı bilemem. MSI'a mesaj at, İngilizcen varsa daha hızlı ve iyi bir dönüş alırsın.
Merhaba. Özel bir kod değil bildiğimiz seri numarası. Aldığım yer MSİ TÜRKİYE servisi ve ithalatçısıyla konuştuğunda. Bu durumun normal olduğunu klavyenin tamir veya işlem görmediğini söylüyorlar. Tekrardan aldığım yerdeki stoklarında olan sıfır klavyelerin hepsi aynı şekildeymiş. Bende sıfır bir üründe tornavida izi olabilme ihtimalini sıfır olarak görüyorum. Sanırım iade edip parayı geri alacağım. Ama bu bir rezalettir.

Merhaba. Özel bir kod değil bildiğimiz seri numarası. Aldığım yer MSİ TÜRKİYE servisi ve ithalatçısıyla konuştuğunda. Bu durumun normal olduğunu klavyenin tamir veya işlem görmediğini söylüyorlar. Tekrardan aldığım yerdeki stoklarında olan sıfır klavyelerin hepsi aynı şekildeymiş. Bende sıfır bir üründe tornavida izi olabilme ihtimalini sıfır olarak görüyorum. Sanırım iade edip parayı geri alacağım. Ama bu bir rezalettir.
MSI'ın monitör dışındaki servisi rezalettir. Özellikle ekran kartı için 0 destek. Ondan dedim MSI Global'a mail atın. Arkadaşımın kulaklığında sorun çıktı, 1 ay MSI Türkiyeyle görüştü, sonra Global'e 1 mail attı, 2 hafta sonra evine aynı kulaklığı yolladılar. Eskisini geri almadılar. İnanmıyorsan, DLive'de HBMY adında yayın açıyor arada sırada kendisi, 2-3 kişi izlediğinden ona sorabilirsin, Dangdro yönlendirdi de, detaylı detaylı anlatır.

MSI'ın monitör dışındaki servisi rezalettir. Özellikle ekran kartı için 0 destek. Ondan dedim MSI Global'a mail atın. Arkadaşımın kulaklığında sorun çıktı, 1 ay MSI Türkiyeyle görüştü, sonra Global'e 1 mail attı, 2 hafta sonra evine aynı kulaklığı yolladılar. Eskisini geri almadılar. İnanmıyorsan, DLive'de HBMY adında yayın açıyor arada sırada kendisi, 2-3 kişi izlediğinden ona sorabilirsin, Dangdro yönlendirdi de, detaylı detaylı anlatır.
Ben direkt iade edeceğim. Fakat bu kepazeliği herkes görsün diye burada'da konu açma gereği duydum. Önerileriniz için teşekkürler.

Ürünün tasarımı bu şekilde , orijinal fotoğraflarına baktığında vida her üründe gözüküyor zaten ama hoş bir görüntü değil tamamen tasarım eksikliği.

Fabrika montajı sırasında oluşmuş olamaz mı? Ayrıca klavyeyi almadan önce forumda konu açsaydınız muhtemelen alternatiflerini önerirdik.
Bu klavye İtopya'da 400 Liraya düşmüştü 3 hafta kadar önce. Türkçe veya ISO düzene sahip tenkeyless klavye önerebilir misiniz o fiyat aralığında? Bence biraz zor.

Bu arada ben resimlerde bir şey göremedim.

Fabrika montajı sırasında oluşmuş olamaz mı? Ayrıca klavyeyi almadan önce forumda konu açsaydınız muhtemelen alternatiflerini önerirdik.
Merhaba. İlk defa sıfır bir üründe vidalarda bu şekilde izler görüyorum. Dediğim gibi farklı klavyeleri açıp kontrol ettiklerinde hepsinde aynı şekilde olduğunu söylüyorlar. Bende haliyle ikilemde kaldim. Bu fiyat aralığında RGB Klavye yok piyasada. Ek olarak zaten buradaki esas konu klavyedeki switch'lerin veya klavyenin kalitesi değil.
Bu klavye İtopya'da 400 Liraya düşmüştü 3 hafta kadar önce. Türkçe veya ISO düzene sahip tenkeyless klavye önerebilir misiniz o fiyat aralığında? Bence biraz zor.

Bu arada ben resimlerde bir şey göremedim.
Bu fiyata başka bu özelliklerde klavye yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı