MSI vs Asus R9 390X?

• Konuyu başlatan Ogz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.034

Ogz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu ayın sonunda oyun sistemi topluyacağım. Ben pek fazla anlamıyorum ekran kartlarından arkadaşlar benim sorum size Msi r9 390x 8gb 512bit DX.12 ve Asus r9 390x strix O.C bunlardan hangisi daha iyi performans veriyor ve hangisi daha az sessiz ve soğutması hangisi iyi bilmiyorum ama internetten arastırdığıma göre Msi alın diyorlar çünkü daha sessiz ve daha performanslı demişler arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim :)

Sapphire amd tarafinda en iyi sogutmayi yapan isimdir. Ozellikle nitro serisinde ben sapphire oneririm. Eger begenmezseniz de msi alin derim tercih size kalmis. Ama amd tarafinda asus almayin onu soyleyebilirim.

Asus R9 390 ve R9 390X modellerinin dışında AMD tarafında kötü değil yalnız, sadece bu iki model de rakiplerinden oldukça geride bir model. Asus Fury, R9 380X, R9 380, R7 370 gibi kartlarda soğutma olarak iyi seviyede. Yalnız Sapphire ve MSİ fiyat performans olarak daha iyi konumda.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı