Peki oldu ki bir sıkıntı çıktı ve ekran kartı zarar gördü. Sapphire ilgilenirmi bu durum ile?Performans, kalite her türlü Sapphire. Asus soğutma olarak AMD kartlarda sınıfta kaldı. MSI başarılı. Ama dediğim gibi AMD kartların atası Sapphire. Zaten Sapphire ve MSI servispoint'i kullanıyor.
Ama garanti konusunda çok sıkıntılı olduğunu duydum sosyalde?İlgilenirler tabi. Zaten garanti süresi içinde senden kaynaklanan bir sıkıntı olmazsa ve ekran kartının arkasında fanın vidası üzerinde ki garanti kontrol bandını çıkarmazsan sapphire ilgilenmese bile tüketici hakları yanında buna emin olabilirsin. Ve aldığın ürünün kutu cd vb. yanında gelen her şeyi saklamalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.