Msi vs Asus vs Sapphire 380X

BugSofSen

Hectopat
Daha fazla  
R9 380X almayı düşünüyorum. Fakat hangi kartın daha serin, sessiz ve garanti konusunda müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu konusunda kafam karışık. Yardımcı olur musunuz?

Soğutma olarak çoğu birbirine yakın. Garantide de öne çıkan markalar asus msi sapphire. Ben amd ürünlerinde sapphire tercih edenlerdenim. Sapphire ile alınca daha iyi f-p oluyor. İlla garanti derseniz de ekstrası olan sadece asus 3 yıl garanti veriyor.

Fiyat konusunda sıkıntım yok. Ama benim için önemli olan performans ve garanti, müşteri memnuniyeti. Hangisini önerirsin?

Eğer öyle diyorsan asus öneririm. Ama diğerlerinin de sıkıntı çıkarmayacağına emin olabilirsin. Msi başımdan geçen bir olayı anlatayım ama SAKIN 1 tek olayla koca firmayı yargılamayın :).
750 ti ekran kartını 1.6 ghz kadar clockladım ve muhtemelen yandı. Garantiye götürdüm ve 20 iş günü içinde cevap gelmediği için fatura iadesi aldım ve yeni kart aldım kendime. İlgilenmemeleri işime geldi ama dediğim gibi bir olayla adamları yargılamamak lazım tabi ki :D.

Performans, kalite her türlü Sapphire. Asus soğutma olarak AMD kartlarda sınıfta kaldı. MSI başarılı. Ama dediğim gibi AMD kartların atası Sapphire. Zaten Sapphire ve MSI servispoint'i kullanıyor.
Peki oldu ki bir sıkıntı çıktı ve ekran kartı zarar gördü. Sapphire ilgilenirmi bu durum ile?
Bu arada eğer Sapphire almaya karar verirsem R9 390 da alabilirim.

İlgilenirler tabi. Zaten garanti süresi içinde senden kaynaklanan bir sıkıntı olmazsa ve ekran kartının arkasında fanın vidası üzerinde ki garanti kontrol bandını çıkarmazsan sapphire ilgilenmese bile tüketici hakları yanında buna emin olabilirsin. Ve aldığın ürünün kutu cd vb. yanında gelen her şeyi saklamalısın.

İlgilenirler tabi. Zaten garanti süresi içinde senden kaynaklanan bir sıkıntı olmazsa ve ekran kartının arkasında fanın vidası üzerinde ki garanti kontrol bandını çıkarmazsan sapphire ilgilenmese bile tüketici hakları yanında buna emin olabilirsin. Ve aldığın ürünün kutu cd vb. yanında gelen her şeyi saklamalısın.
Ama garanti konusunda çok sıkıntılı olduğunu duydum sosyalde?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı