MSI vs Monster

arif aver

Hectopat
Katılım
25 Aralık 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
4 yıldır MSI gaming laptop kullanıcısıyım. 2 yılda bir değiştirdim ve yine değiştirmeyi planlıyorum önümüzdeki günlerde ama dövizin yüksek olmasında dolayı istediğim özellikteki MSI cok pahalı geliyor. Ben de Monster'a yöneldim ama emin olamıyorum. Tecrübeli, bilgisi olan kişilerden yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1.5 ay önce aldım monster'ın en ucuz 2. notebook'unu. İşletim sisteminde sorun yaşamıştım. Gönderin biz kuralım dediler ve sağolsunlar sorunu düzelttiler. Şimdilik bir sorunum yok. Şuan ellerinde aldığım modelden yok. Büyük ihtimalde satmayacaklar. Aldığım modelin tek sıkıntısı kasasını beğenmemem. Sert plastikten yapılmış. Hafif bir darbede gidecek gibi duruyor. Ama şuan stoklarında olan modellerin kasaları daha güzel ve sağlam duruyor. İmkanınız varsa mağazasını ziyaret edin.
 
MSI laptoplar daha pahalıdır ama tasarım + kalite + soğutma + yazılım konularında çok iyidir. Özellikle kronik sorunları olmaması bile alma nedeni olabilir. Ancak sonuçta ne alacağınıza bütçeniz karar verecektir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı