MSI x370 XPower Gaming Titanium XMP Açınca Görüntü Gelmemesi

• Konuyu başlatan S1VAD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 120
  • Görüntüleme 15.834
@Phantaso benim sorun çözüldü resimde gösterdiğim gibi çalışıyor artık. Sizler için link bırakmıştım ama yok ben güvenemiyorum diyorsanız AM4 Release and BETA BIOS thread (HUGE UPDATE : 6-14-2017) buyurun ben buradan bulduğum indirip kurdum.
Bende bu anakartın mağdurlarından oldum malesef :( şöyle bi sorun var bendede ramleri xmp 2 profiline ayarladım 3200 de çalışıyor fakat gameboost 1 i seçtim biostan resetledim programlarda 2200 mhz gösteriyor windowsda 4.0 ghz gösteriyor bios u yükledikten sonra oldu anakartı aldığımda 1.3 versiyonu yüklüydü böyle bi sıkıntı yoktu

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    332,3 KB · Görüntüleme: 94
2200MHZ yükte olmadığı zaman ki hızsa iyi işte. İşlemci durduk yere neden yüksek hızda çalışsın ki? Eğer yükte de bu hızda çalışıyorsa işte o zaman sıkıntı vardır.
işlemci yüke girincede aynı malesef bios u güncelleyince oldu 1.3 sürümü vardı üstünde onda sıkıntı yoktu 3.9 ghz stabil çalışıyodu overclocktan pek anlamam işin açıkcası yeni yeni öğreniyorum eski kullandığım bilgisayarım vadesini doldurmuştu artık tekrar eski sürüme çekicem artık bu kadar sıkıntılı bi kart oldugunu bilseydim almazdım zaten :(

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı