Evet doğru onu güncelledikten sonra oldu.Windows 10 creator update yi mi güncellemistin..
@Phantaso benim sorun çözüldü resimde gösterdiğim gibi çalışıyor artık. Sizler için link bırakmıştım ama yok ben güvenemiyorum diyorsanız AM4 Release and BETA BIOS thread (HUGE UPDATE : 6-14-2017) buyurun ben buradan bulduğum indirip kurdum.
Bende bu anakartın mağdurlarından oldum malesef@Phantaso benim sorun çözüldü resimde gösterdiğim gibi çalışıyor artık. Sizler için link bırakmıştım ama yok ben güvenemiyorum diyorsanız AM4 Release and BETA BIOS thread (HUGE UPDATE : 6-14-2017) buyurun ben buradan bulduğum indirip kurdum.
işlemci yüke girincede aynı malesef bios u güncelleyince oldu 1.3 sürümü vardı üstünde onda sıkıntı yoktu 3.9 ghz stabil çalışıyodu overclocktan pek anlamam işin açıkcası yeni yeni öğreniyorum eski kullandığım bilgisayarım vadesini doldurmuştu artık tekrar eski sürüme çekicem artık bu kadar sıkıntılı bi kart oldugunu bilseydim almazdım zaten2200MHZ yükte olmadığı zaman ki hızsa iyi işte. İşlemci durduk yere neden yüksek hızda çalışsın ki? Eğer yükte de bu hızda çalışıyorsa işte o zaman sıkıntı vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.